Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Halina Reijn en vriend hebben punt achter relatie gezet

'Nog een laatste tripje down memory lane'

Halina Reijn en Daniel de Ridder zijn niet langer samen. Op Instagram laat de actrice en filmmaker weten dat ze al enige tijd geleden een punt achter hun relatie hebben gezet.

Dierbare vrienden

"Daniel en ik willen via deze weg laten weten dat we onze romantische relatie al een tijd geleden hebben beëindigd, en als heel dierbare vrienden verder zijn gegaan", schrijft Halina op Instagram. Daarbij deelt ze nog een serie lieve kiekjes en mooie herinneringen van haar samen met de oud-profvoetballer. "Bij deze nog een laatste tripje down memory lane. 😻"

Druk

Halina en Daniel waren een aantal jaren happy together, want in 2017 deelde de actrice al voor het eerst een foto met haar (inmiddels) ex-vriend op Instagram. Inmiddels woont Halina voor haar werk al enige tijd in Amerika. In gesprek met Flair vertelde ze al eens dat hun relatie er daardoor anders uitzag: "Ik voel wel dat ik druk op ons leg, en hij kan natuurlijk ook niet zomaar in New York komen wonen. Maar Daniel snapt heel goed dat ik hiervoor wil gaan en is daarnaast ook heel trots."

Mooi plaatje

Inmiddels hebben Halina en Daniel dus een punt achter hun tijd samen gezet. Op Instagram steken veel bekende vrienden het stel een hart onder de riem. Zo laten Georgina Verbaan, Olcay Gulsen en Anna Nooshin hartjes achter. Tanja Jess heeft mooie herinneringen aan de twee: "Het gaf wel een mooi plaatje...moet wel gezegd worden. Liefs. ❤️" Geza Weisz schrijft: "What a lane ♥️" en "Dierbare vrienden zijn heel uniek ❤️", stelt Marlijn Weerdenburg.

Bron: Instagram @halinareijn, RTL Boulevard, Flair | Beeld: NL Beeld