Hoe leuk! Carice van Houten en Halina Reijn lanceren podcast samen

De eerste aflevering is vanaf vandaag te beluisteren.

Carice van Houten en Halina Reijn zijn al een tijdje vriendinnen, maar omdat de twee mijlenver uit elkaar wonen is het soms lastig om contact te houden. En juist daarom hebben de twee een eigen podcast gelanceerd! De eerste aflevering is vanaf vandaag te beluisteren.

Vriendinnen

De één woont in New York, terwijl de ander in Amsterdam woont. Een flinke afstand dus en dan heb je ook nog eens te maken met tijdsverschil. Om het nog maar niet over de twee hele drukke levens van beide dames te hebben. Al deze belemmeringen maken het soms lastig om contact te houden. De oplossing: samen gezellig kletsen in een podcast! In de gloednieuw podcast MAN UP hebben Halina en Carice het over alledaagse beslommeringen zoals hoe je kaas uit een pan krijgt of welke film de moeite waard is om te kijken, maar ook over grote levensvragen, gênante angsten en natuurlijk oude koeien die uit de sloot worden gehaald.

Vanaf vandaag kun je wekelijks meeluisteren hoe de twee hartsvriendinnen digitaal bijpraten. In de eerste aflevering gaan ze terug in de tijd. Hoe is de vriendschap ook alweer ooit ontstaan? Carice denkt dat ze het nog weet, maar of Halina het met haar eens is? Dat hoor je vanaf vandaag in je favoriete podcastapp.

Vrouwelijk perspectief

MAN UP Carice & Halina is het nieuwste project vanuit hun productiemaatschappij MAN UP waarmee ze de touwen zelf in handen willen nemen en het vrouwelijk perspectief een podium geven. Eerdere zeer succesvolle producties zijn bijvoorbeeld de film Instinct en de serie Red Light.

De podcast is een samenwerking met De Stroom. Een podcastbedrijf die je onder meer kunt kennen van Ik Weet Je Wachtwoord, Rookworst, Supergaande & Vad3r.

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws