Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: De Bachelorette-Jordy heeft relatie met déze realityster

Love is in the air!

Jordy van der Laan was één van de knappe mannen die dit seizoen in De Bachelorette streed om het hart van Sylvia Geersen. Met het model bleek hij geen match made in heaven te zijn, maar inmiddels heeft Jordy alsnog de liefde gevonden. Enne, zijn nieuwe vriendin is geen onbekende!

De Bachelorette

Dit seizoen was Jordy te zien in De Bachelorette. Helaas was het avontuur in Zuid-Afrika van korte duur, want Sylvia stuurde hem al vrij snel weer naar huis. Van een romantische klik tussen Jordy en Sylvia was dus geen sprake. De bachelorette vond de liefde in het programma namelijk bij Joris, met wie ze nog steeds happy together is. En ook voor Jordy is het eind goed al goed, want hij is ontzettend verliefd op een andere realityster.

Liefde

Jordy gaf het tijdens de reünie al toe, hij is in love! Wie de gelukkige was liet hij toen nog even achterwege, maar inmiddels mag iedereen het weten. Jordy heeft namelijk de liefde gevonden bij niemand minder dan Priscilla van der Meer. “Love isn't something you find. Love is something that finds you" ❤️👫, schrijft het kersverse koppel op Instagram bij een lieve foto van hun samen – in matching outfits! Onder de post wordt het stel volop gefeliciteerd. Onder meer mede Bachelorette-deelnemer Tjeerd laat een reactie achter. "Lekker bezig maat! 🥂" schrijft hij. Ook Sylvia reageert: "Prachtig koppel ❤️" En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Geen onbekende

Priscilla is geen onbekende in reality-land. In 2012 deed de beauty namelijk mee aan Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf. Daar rekende de blondine onder meer af met concurrenten Roos en Bibi, die we kennen uit Oh Oh Cherso, en won ze maar liefst 27.000 euro. Wij wensen het stel heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @priscillavd_m, Love Reality | Beeld: JPF Photo