Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Dit is wanneer het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde van start gaat

Wij kunnen niet wachten!

We kunnen ons weer opmaken voor een gloednieuw seizoen van B&B Vol LiefdeAfgelopen december konden we al kennismaken met de single eigenaren en nu weten we ook eindelijk wanneer het programma op de buis zal verschijnen.

Nieuw seizoen

Het laatste seizoen van B&B Vol Liefde is alweer een tijdje afgelopen, en fans van het programma kunnen natuurlijk niet wachten op een nieuw seizoen. En dat komt goed uit, want er is een gloednieuwe reeks in de maak. Sterker nog, de startdatum voor het volgende seizoen is vandaag al bekendgemaakt.

In het programma gaan Nederlandse B&B eigenaren, verspreid over Europa en dit seizoen ook buiten Europa, het liefdesavontuur van hun leven aan. Elf eigenaren stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. Presentator Art Rooijakkers – die trouwens niet in de rest van het seizoen te zien is – ging bij alle deelnemers op bezoek, om meer over hun zoektocht naar de liefde en hun B&B te weten te komen. Presentator Art kan er de rest van het seizoen niet bij zijn helaas. “De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma’s doen.” Aha!

Startdatum

Goed, maar wanneer kunnen we het avontuur van de eigenaren nou precies op het scherm volgen? Dat zal vanaf 10 juli zijn. Vanaf die datum is het programma zeven weken lang iedere maandag tot en met vrijdag om 20:30 te zien bij RTL 4. Ook verschijnen de afleveringen op Videoland. De laatste aflevering wordt op 25 augustus uitgezonden.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: B&B Vol Liefde (RTL)