Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Think pink: zo bestel je bij Starbucks de Barbie Frappuccino

Yum!

Met de zomer in zicht en de nieuwe Barbie-film op komst hebben wij al helemaal zin om ons in de Barbie-wereld te wanen. Enne, dat komt goed uit – want Starbucks heeft het perfecte drankje wat daarbij past. We vertellen je precies hoe je de roze Barbie Frappuccino bestelt.

Creatief

Je zult bij een bezoekje aan de Starbucks de Barbie Frappucino niet op het menu zien staan – en dus moet je creatief zijn. Het originele drankje waarmee je je in de Barbie-wereld waant, is de Venti Vanilla Bean Crème Frappuccino, gecombineerd met drie pompjes vanillesiroop, drie pompjes frambozen siroop en dragonfruit. Echter, Starbucks heeft frambozensiroop al een tijdje van het menu heeft geschrapt, waardoor het moeilijker wordt om de Barbie Frappuccino na te maken. But no worries: wij vertellen je precies hoe je alsnog door het leven kan gaan als een real-life Barbie.

Recept

Het is namelijk niet de smaak, maar de felroze kleur die het drankje Barbie-waardig maakt. En laat die kleur nu net prima te verkrijgen zijn met alleen vanille en dragonfruit! Het recept is simpel: je mengt drie pompjes vanille en dragonfruit met elkaar in de Venti Vanilla Bean Crème Frappuccino, en voilà: je hebt het perfecte, zoete en megaroze Barbie-drankje. Cheers!

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels