Zien: de nieuwste beelden van de Barbie-film

Dat belooft veel goeds!

Als je altijd al een echt meisje-meisje bent geweest en dat in de afgelopen tijd niet veel is veranderd, hebben we goed nieuws voor je: de tweede teaser van de aankomende Barbie-film is namelijk uitgebracht. Enne, de beelden van Margot Robbie en Ryan Gosling, die obviously Barbie en Ken spelen, beloven al veel goeds.

Dagdromer

Spelen met Barbies en je dan helemaal in de Barbie-wereld wanen: we hebben vroeger niet anders gedaan. En hoewel we stiekem natuurlijk allang weten dat het perfecte Barbie-leventje niet bestaat, vinden we het toch maar al te heerlijk om er tóch even bij weg te dromen. Ben jij ook zo’n day dreamer, dan is de aankomende Barbie-film dé film voor jou.

Margot en Ryan

In de trailer zien we Margot Robbie in de rol van Barbie en Ryan Gosling kruipt in de huid van lover Ken. En to be honest: betere acteurs hadden ze niet kunnen kiezen. Want zeg nou zelf: Margot is in het echt toch ook gewoon een real-life Barbie? In de trailer zien we van alles: drama, veel humor, maar vooral: heel veel roze. Zoals het hoort natuurlijk, in een Barbie-film.

Geduld

De film is geregisseerd door Greta Gerwig en mede geschreven door Greta en Noah Baumbach, en moet een weerspiegeling zijn van het leven op de meest perfecte plek in de wereld. Enne, we denken dat dát wel is gelukt. Wanneer je de film kunt bekijken? In Nederland draait-ie vanaf 19 juli in de bioscopen. Nog even geduld dus!

Bron: RTL Boulevard  | Beeld: YouTube Videostill, YouTube Warner Bros

Laatste nieuws