Zien! Prince Charmings Ferdi ondergaat transformatie voor vrijgezellenfeest

Herken jij hem nog terug?

Op 21 juni stappen Marvin en Ferdi, die elkaar leerden kennen in het eerste seizoen van Prince Charming, in het huwelijksbootje. Enne, daar hoort natuurlijk een vrijgezellenfeest bij! Op Instagram kregen we alvast een tipje van de sluier van hoe dat fuifje er aan toe ging. Wat blijkt? Ferdi ging alles behalve als zichzelf de deur uit op deze memorabele avond!

Charming koppel

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, weten Marvin en Ferdi als geen ander. De twee leerden elkaar kennen in het allereerste seizoen van Prince Charming en gaan binnenkort zelfs trouwen! Het stel liet eerder al weten dat de locatie, getuigen, gastenlijst, ringen, draaiboek, de datum én de locatie ein-de-lijk official zijn. Ook onthulden de twee welke achternaam ze zullen dragen. Minstens zo belangrijk, is natuurlijk dat ó zo leuke feestje voorafgaand aan een huwelijk: het vrijgezellenfeest!

Bachelor party

Hoewel we niet precies weten hoe het vrijgezellenfeest van de twee er aan toe ging, zagen we dat Ferdi behoorlijk opgedoft de deur uit ging. Hij postte een bericht op Instagram waarin we kunnen zien dat de echtgenoot to be een heuse transformatie onderging. Ferdi, is that you?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferdi Pool (@ferdipool)

Volgers vinden het alter ego van Ferry geweldig. Zo reageert Envy Peru, bekend Nederlands dragqueen, onder de foto: ”Meittie!! Eeenig! Hoe heet ze haha?” waarop Ferry reageert: ”Francisca Zwembad schat 💄.” Gordon, die het stel op de grote dag in de echt zal verbinden, reageert: ”Geweldig!!” Ook verloofde Marvin is enthousiast en plaatst onder het kiekje: ”Altijd knap ❤️😍🔥”

Geslaagd feestje

Hoewel het stel dus – nog – niet veel loslaat over de Barchelor party van afgelopen weekend, kunnen we opmaken dat het een ‘vrij gezellig’ feestje was. In de stories van Ferdi zien we dat ze behoorlijk moeten bijkomen.

Hij laat onder een kiekje van Francisca Zwembad weten: ”Ik ga bijtanken. Slaap lekker mensen💋” Bij een foto van de morning after schrijft hij: ”Brakke koppies❤️.”

Bron: Instagram @ferdipool | Beeld: NL Beeld, Instagram @ferdipool

Laatste nieuws