Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland en Leroy

Zo schattig!

Maxime Meiland en hubby Leroy Molkenboer vormen een gelukkig gezin met dochtertjes Claire en Vivé. Maar daar is sinds kort een vijfde gezinslid bijgekomen! Op Instagram deelt de Meiland-telg dat ze gezinsuitbreiding hebben gekregen van een lieve viervoeter.

Gezinsuitbreiding

Op Instagram verraste Maxime haar volgers met het leuke nieuws. Sinds kort loopt er namelijk een hondje rond in huize Meiland-Molkenboer. "Wij hebben gezinsuitbreiding. Lieve Hummer zocht een nieuw huisje! Welkom thuis 🐶", schrijft Maxime bij een tweetal te lieve kiekjes van de viervoeter en haar dochtertjes. Ook deelt ze een video waarin het beestje langzaam achter een tennisbal aanloopt. Cute! 

Hondenwens

In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland vertelde Maxime al dat ze graag een hondje zou willen. In maart 2021 overleed hond Bommel van de Meilandjes, waarna de familie in diepe rouw was. Hummer is, net als Bommel, een Engelse bulldog. Een hondenras waar de beauty blijkbaar dol op is!

Droomhuis

Onlangs kochten Maxime en Leroy hun droomhuis, waar de schattige Hummer nu lekker kan opgroeien. “Ons droomhuis! Ik kan het nog niet bevatten”, schreef ze op Instagram bij een kiekje waarop zij en Leroy hun handtekening onder het koopcontract zetten. De Meiland-telg zag het toen al helemaal voor zich. “De meiden met hun voetjes in het gras… Voor de open haard in de winter… Net als vroeger.” Het is voor haar a dream come true. “Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen. Intens gelukkig ❤️”

Bron: Instagram @maximemeiland, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld