Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Islands Evie heeft deelname 'zwaar onderschat'

'Als single is het lang leve de lol en als koppel staat er echt iets op het spel'

Evie van Vliet mag dan al eens meegedaan hebben aan Temptation Island als verleidster, als koppel viel het avontuur toch zwaarder dan verwacht. Op Instagram vertelt de blondine dat ze de ultieme relatietest flink onderschat heeft.

Kinderwens

Evie en Mike leerden elkaar kennen tijdens een eerder seizoen van Temptation Island. Want in plaats van één van de mannen of vrouwen uit de koppels te verleiden, vielen ze na het programma als een blok voor elkaar. Inmiddels zijn de lovebirds al een tijd samen, maar strugglen ze met één belangrijk onderwerp: kinderen. Waar Evie haar eierstokken al rammelen en liever nog vandaag dan morgen begint aan een liefdesbaby, is Mike er vrijwel zeker van dat hij geen kinderwens heeft. Tijdens het programma hoopt het koppel erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn en hoe ze elkaar kunnen vinden in hun toekomstplannen.

Anders als koppel

Tijdens een Q&A op Instagram vertelt Evie dat meedoen aan de ultieme relatietest als koppel toch behoorlijk anders is dan als verleidster. "Als single ben je meer op de achtergrond en heb je veel meer tijd voor jezelf en hoef je niet zo vaak voor de camera", schrijft ze. "Als koppel draait het echt om jouw gevoelens en dat is heel intens. Als single is het lang leve de lol en als koppel staat er echt iets op het spel", aldus de blondine. Toch zijn beide 'rollen' volgens Evie een bijzonder mooie ervaring.

Onderschat

Eén keer als verleidster, één keer als koppel – is drie keer scheepsrecht voor Evie? "Nee, twee keer meedoen is meer dan genoeg", stelt ze. Andere koppels zou de blondine het ook niet aanraden om mee te doen. "Je gevoelens gaan alle kanten op. Zwaar onderschat."

Bron: RTL Boulevard, Instagram @evievanvliet | Beeld: Videoland, Instagram @evievanvliet