Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? MAFS-Chantal heeft nog een appeltje te schillen met Monica Geuze

Chantal zou graag nog eens met Monica in gesprek gaan.

Hoewel Henk in Married at First Sight aan de belangrijkste eis (geen zichtbaar lichaamshaar) van echtgenote Chantal voldeed, bleek hij later in het programma toch niet de gentleman te zijn die ze zocht. Tijdens de huwelijksreis liep het huwelijk op de klippen, en het moge duidelijk zijn dat Chantal inmiddels niets meer te zoeken heeft bij Henk. Maarre, er blijkt nóg iemand te zijn met wie de diva een appeltje te schillen heeft...

Akkefietje

In de nieuwste aflevering van Realitea onthult Fawry not Sawry dat Chantal wilde langskomen, maar wel op een belangrijke voorwaarde: dat Monica Geuze haar niet zou vergezellen op de bank. Say what?! De MAFS-deelneemster vertelt dat Monica nogal wat commentaar heeft gehad op haar gedrag in Married at First Sight. "Ik zei in het vliegtuig 'leuk, lekker naar Turkije, lekker een echte Turkse kapsalon eten'", aldus Chantal. "En daar heeft zij heel erg een mening over gehad en zij vond mij daar ook een trut in."

Kapsalon

Chantal heeft het er niet bij laten zitten, en besloot contact te zoeken met Monica. "Ik heb haar ook DM's gestuurd van 'Luister dan, trut, misschien moet je een keer met mij een Rotterdamse kapsalon eten, want je plakt jouw hoofd ook als grap op mijn lichaam met mijn trouwjurk en mijn tattoos, en je hebt zo'n oordeel, dus laten we een kapsalon gaan eten.'" Tot op heden heeft de presentatrice nog niet gereageerd op Chantals appjes. To be continued?

Liefdesleven

Married at First Sight mocht haar dan geen liefde bezorgen, het gaat Chantal zelf wél behoorlijk goed af. Als Fawry vraagt hoe het staat met haar liefdesleven, antwoordt ze stralend: "Ja, goed!" Hoewel er duidelijk een speciaal persoon in haar leven is, is er volgens de diva nog geen sprake van een relatie. "Ik heb gewoon leuk contact." Wat leuk om te horen! Wij wensen Chantal natuurlijk heel veel geluk.

Bron: Realitea, RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight