Hilarisch: MAFS-Chantal haalt grappend uit naar ex-man Henk

'Zo kan het dus ook', deelt Chantal bij haar foto op Instagram.

Lees ook

Married At Frist Sight's Chantal is sinds kort happily in love met haar Aron. Hoewel de twee duidelijk gek op elkaar zijn, kan ze het niet laten om een kleine sneer uit te delen aan haar ex-man Henk.

Niet hoffelijk

In het vijfde seizoen van Married At First Sight werd Chantal gekoppeld aan Henk. De twee trouwden met elkaar, maar waren overduidelijk geen match made in heaven. Zo was Henk volgens de blondine niet mannelijk genoeg. Zij wilde dolgraag dat hij de deur voor haar openhield, maar hij vond dat ze dat prima zelf kon doen. Ai… Het huwelijk tussen de twee hield dan ook niet lang stand, want al snel werden de scheidingspapieren aangevraagd.

‘Zo kan het dus ook’

Gelukkig heeft Chantal inmiddels the love of her life gevonden in Aron, een kandidaat uit het zesde seizoen van de datingshow. Enne, die man houdt wél de deur voor haar open. Op Instagram deelt de MAFS-ster dan ook een aantal kiekjes van dit moment. “Zo kan het dus ook”, schrijft ze er gekscherend bij.

Volgers van de Haagse kunnen het grapje wel waarderen. “Hij heeft het je voorgedaan, volgende keer zelluf doen”, grapt een volger. “Geweldig!!! Gewoon humor!”, “Zo hoort het ook” en “Geweldige foto dit”, klinkt het verder in de reacties.

Relatie

Het gerucht ging al langer dat de twee MAFS-deelnemers het erg gezellig hadden samen. Afgelopen weekend maakte Chantal haar relatie met Aron dan eindelijk Insta-official. Op Instagram plaatste Chantal drie schattige kiekjes samen met haar nieuwe lover. “Mijn grote liefde”, schreef ze erbij. “Ik heb superleuk contact met Aron”, vertelde ze vervolgens aan Shownieuws. “Het loopt allemaal zó lekker, zo fijn. Ik ben echt gelukkig”, voegde de blondine er stralend aan toe. Cute!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Chantal | Beeld: MAFS, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook