Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Cas over Jotti en Fé: 'Die mogen elkaar echt niet'

Voor eens en voor altijd legt Cas uit hoe het zit.

Hoewel we allemaal dachten dat Cas Hooijer en Jotti Verbruggen in Love Island de liefde bij elkaar hadden gevonden, bleek hun love story helaas toch niet zo'n happy ending te hebben. Na wat verdachte appjes over en weer, veel mixed signals én een vermeende overstap naar mede Love Island-winnares Esmee Cox, besluit Fawry not Sawry Cas eens aan de tand te voelen.

Druk

In de nieuwste aflevering van Realitea vertelt Cas dat de koek tussen hem en Jotti na hun deelname aan Love Island al snel op was. "Je doet mee aan een programma, wat al best wel uniek is, dan win je ook, en onbewust voel je toch wel een soort druk dat mensen verwachten 'oké dit is het ideale koppel, en zij moeten voor altijd samen blijven'", begint hij zijn verhaal. "Maar eigenlijk na een maand hadden wij allebei al stiekem door van het sluit niet zo goed op elkaar aan."

Vreemdgaan

Over het vermeende vreemdgaan zegt hij dat het eigenlijk geen vreemdgaan was, omdat de relatie volgens hem al op de klippen was gelopen. "Voor de meesten kwam het uit het niets van 'wow, Cas is vreemdgegaan', maar het was al klaar", aldus de Love Island-winnaar. Cas stuurde naar eigen zeggen "met een drankje op" slechts één appje naar een andere vrouw, maar is daarvoor nooit ontrouw geweest. "Alle tijd daarvoor, toen het ook al minder goed ging tussen ons, ben ik echt de meest loyale gast ooit geweest."

Fé en Jotti

Love Islands , die vorige week te gast was bij Fawry, had ook wel wat te zeggen over de situatie tussen Cas en Jotti. Daar is Cas – to say at least – niet echt van gediend, en kan daar erg duidelijk over zijn: "Ik wil wel zeggen dat ik hier een beetje versteld van sta dat Fé hier zo'n mening over heeft, want Fé en Jotti zijn nooit goed geweest. Die mogen elkaar echt niet."

Bron: Realitea, RTL Boulevard | Beeld: Love Island