Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tjeerd openhartig over De Bachelorette: 'Ze maken het sappiger dan het was'

De hunk vertelt eerlijk dat hij het avontuur wat onderschat heeft.

Afgelopen aflevering van De Bachelorette zagen we totally unexpected Tjeerd zijn koffers pakken. Hoewel hij tot over zijn oren verliefd was op Sylvia, bleek die liefde niet wederzijds. In een openhartig gesprek met &C doet Tjeerd zijn verhaal over het avontuur.

Beslissing

Tjeerd vertelt dat hij het lastig vond dat het avontuur, en daarmee ook zijn beginnende romance met Sylvia van het één op het andere moment afgelopen was. "Op dat moment vond ik het lastig, maar ik heb er nu totale vrede mee hoor. Zij wilde al best snel kinderen, iets wat voor mij nog niet speelde, dus ik kon me goed in haar beslissing vinden. De gevoelens begonnen net op te spelen, maar dat is dan ook het goede moment om het af te kappen als het niet werkt", aldus de hunk.

Spanningen

Hoewel Tjeerd zich in De Bachelorette naar eigen zeggen niet anders heeft gedragen dan normaal, ziet hij op tv toch een ietwat andere Tjeerd terug dan hoe hij daadwerkelijk is. "Dat ik overkom als uit de hoogte, dat hebben ze naar mijn mening misschien wel wat zitten pushen", vertelt hij. "Ik had zelf minder het idee dat dat heel erg speelde. En verder lijkt er spanning in het huis te zijn, bijna alsof we elkaar niet meer aan konden kijken, maar er speelde helemaal niets. Iedereen was gewoon respectvol en vriendelijk, that's it. Ze maken het sappiger dan het was, waardoor mensen denken dat het anders is gegaan."

Onderschat

Hij is vol voor het avontuur gegaan, maar zou hij het nog een keer doen? "Wat me tegenvalt is dat het volgens mij niet meer om de show gaat, maar om de kijkers en alle poespas eromheen", geeft Tjeerd eerlijk toe. "Wie het hardst kan schreeuwen, krijgt de meeste aandacht en bij die mening sluit heel Nederland zich aan." De blondie deed mee om Sylvia te ontdekken, een avontuur aan te gaan en zijn angst te overwinnen, maar heeft daarin alle factoren die daarbij horen wellicht wat onderschat. "Nu heb ik een beetje moeite gekregen met de media en alles wat daar omheen zit", aldus Tjeerd.

Het gaat nu dus tussen Joris en Samé – twee totaal verschillende types als je het ons vraagt, en dat maakt de finale-aflevering van morgen extra spannend. Wij gaan kijken!

Bron: &C | Beeld: De Bachelorette