Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen eerlijk over twijfels bij tweede kindje

'Ik was er gewoon niet zeker over, en jonger werd ik er ook niet op'

Persdag Blow Up

Samen met haar man Marco, twee zoons én stiefkinderen vormt Chantal Janzen al jaren one happy family. Toch had het niet veel gescheeld of de jongste telg van de familie, zoontje Bobby, was er niet geweest. In de nieuwste &C vertelt Chantal namelijk eerlijk over haar twijfels bij een tweede kindje.

Wonder

Na de komst van zoonlief James wist Chantal lange tijd niet of ze nog een tweede kindje wilde, zo vertelt ze in haar editorial voor &C Oh Baby. De presentatrice noemt het dan ook een 'wonder' dat Bobby er überhaupt is. "Ik wist namelijk echt niet of ik nog een kind wilde, na James. Niet omdat het te zwaar was. Ik was er gewoon niet zeker over, en jonger werd ik er ook niet op", legt ze uit.

Twijfels

Uiteindelijk kwam haar gynaecoloog met een handige oplossing, omdat Chantal maar bleef twijfelen. "Als ik nou eens mijn spiraal liet verwijderen en gewoon zou kijken wat er gebeurde", vertelt ze. "En als ik dan verdrietig zou worden elke keer als ik ongesteld werd, zou ik weten dat ik graag zwanger wilde worden." Toch waren er nog steeds twijfels. "Want stel nou dat ik opgelucht zou zijn als ik ongesteld werd?"

Zwanger

Gelukkig bleken haar angst en twijfels voor niks te zijn. Binnen no-time was Chantal zwanger van zoontje Bobby én daar was ze helemaal happy mee. "Gelukkig is dat nooit het geval geweest. Mijn spiraal werd verwijderd, na ruim een maand was ik al zwanger én dolgelukkig. Bobby was meer dan welkom in ons gezin."

Bron: &C, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Utrecht/20220601 - Persdag / activatie van Blow Up. Vrijdag 3 juni start het nieuwe RTL 4 programma 'Blow Up'. Voor het eerst in de wereldwijde geschiedenis schitteren ballonartiesten in een entertainment-programma, waarbij ze heel Nederland wekelijks verrassen met prachtige, bijzondere kunstwerken. In de kleurrijke familieshow 'Blow Up' gaan Nederlandse ballonartiesten de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel. De ontwerpen van de deelnemers gaan óneindig ver; ze creëren hele werelden, maken studiohoge dieren, blazen hele bloemenzeeën en toveren zelfs high fashion creaties uit ballonnen. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Presentatie-duo Martijn Krabbé en Chantal Janzen en Internationaal ballon-artiest en vast jurylid Guido Verhoef