Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robin Martens reageert op negatieve comment onder zwangerschapskiekje

You go, girl!

Premiere Foodies

Robin Martens is in verwachting van haar tweede kindje, en dat steekt ze (terecht!) niet onder stoelen of banken. Op haar Instagram zien we regelmatig de meest prachtige babybuik-kiekjes voorbijkomen. Toch krijgt ze daar niet altijd positieve reacties op. Op Instagram reageert ze op een negatieve comment die iemand onder haar foto plaatse.

Negatieve volger

In haar Instagram Stories plaatst Robin een foto die ze eerder op haar profiel heeft gepost. Het kiekje is vanaf de zijkant genomen en brengt haar baby belly prachtig in beeld. At least, dat is wat wij zien. Een andere volger, die duidelijk met het verkeerde been uit bed is gestapt, reageert: "Te dik helaas". Robin laat het er niet bij zitten en confronteert de volger.

Beeld: Instagram @robinmartensofficial

Ontleden

"Ik dacht eerst natuurlijk laat maar weer gaan, maar aangezien ik dagelijks minimaal vijf k*t opmerkingen binnenkrijg wil je soms gewoon wel even reageren", begint de actrice haar verhaal, waarna ze de "kansloze opmerking" besluit te ontleden. "Ten eerste, wat is te dik... wat maakt het nou uit of iemand te dun of te dik is. Met zo een opmerking, terwijl je duidelijk ziet dat ik zwanger ben, wil je iemand een negatief gevoel geven of iemand kwetsen?", vraagt ze zich af.

Beeld: Instagram @robinmartensofficial

Vleeskeuring

"Ten tweede, alles wat jij vindt boeit mij niet zoveel", gaat Robin verder. "Ik ken jou niet, ik post deze foto niet voor jou want je volgt mij niet eens. En ten derde, 'helaas???', ik vraag niet om gevleeskeurd te worden en helaas voor jou!" De actrice heeft haar zegje gedaan en sluit haar bericht af met een knipoog: "Ik ga weer paaseieren eten, bye bye".

Bron: Instagram @robinmartensofficial | Beeld: NL Beeld, Instagram @robinmartensofficial

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220510 - Premiere van de verfrissende en sprankelende romantische komedie Foodies Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Robin Martens