Robin Martens showt groeiende babybelly: ‘Zo bijzonder’

Wauw!

Robin Martens en partner Benjamin deelden onlangs het heugelijke nieuws dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Sindsdien houdt Robin haar volgers op Instagram op de hoogte van haar zwangerschap, en deelde ze vandaag een prachtige foto van haar groeiende babybuik.

Bijzonder

Sinds ze bekend maakte weer zwanger te zijn, kan niemand er meer omheen: op Instagram deelt Robin Martens van alles over haar tweede zwangerschap. Af en toe zit daar ook een kiekje tussen van haar groeiende buik, die al goed zichtbaar is. “Zo bijzonder dat er weer een baby in mijn buik groeit”, laat ze weten bij een nieuwe reeks foto’s. Eerder liet ze al weten dat haar buik een stuk sneller groeit dan bij de eerste zwangerschap.

De actrice straalt in een grote fluffy jas, waar haar belly uit piept. Ze kan op een hoop complimenten rekenen. “Wat ben je mooi zwanger!”, “Je straalt helemaal, staat je goed” en “Wauw, prachtig!” zijn slecht een greep uit de vele reacties.

Zwangerschap

Eerder deze maand deelde Robin het blije nieuws dat ze opnieuw in verwachting is. “Ik ben zwanger”, schreef ze in koeienletters onder een fotoreeks met vriendlief Benjamin en dochtertje Makéna. “Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje. Wij zijn enorm blij en heel erg dankbaar. Ik ga jullie vanaf vandaag weer lekker spammen met zwangerschap-posts haha.”

In september vorig jaar liet Robin al weten “kriebels” te hebben voor een tweede kindje. En nu is het zover: Robin en Benjamin worden ouders van nog een kleine spruit en Makéna wordt grote zus van haar nieuwe broertje óf zusje.

Kwaaltjes

Ondanks dat Robin het eerste trimester al achter de rug heeft, voelt ze zich nog niet top. “Misselijkheid, heel moe en hoofdpijn…”, valt op haar Instagram te lezen. “Ik zit nu in het tweede trimester. De kwaaltjes zijn minder, maar nog niet weg. Bij Makéna in het tweede trimester had ik dat niet. Elke zwangerschap is echt anders.” Enne, of het geslacht ook anders is? Dat deelt ze binnenkort!

Bron: Happy in Shape | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws