Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prachtig: Jessie Jazz showt beginnende babybuik

Wat staat het haar goed!

MTV EMA pre-party 2019

Na het geweldige babynieuws dat Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels onlangs bekendmaakten, verrast de mommy to be ons op Instagram nu al met een prachtig kiekje van haar beginnende baby belly. Enne, het is al duidelijk te zien hoor!

Babynieuws

Twee weken geleden maakten Jessie en Kaj het heugelijke nieuws bekend dat ze voor het eerst ouders worden. De lovebirds plaatsten op Instagram een video waarin we een klein kijkje in hun relatie-timeline kregen, met als einde een filmpje van een stralende Jessie tijdens de eerste echo van hun wondertje. Dat Jessie eerder een miskraam kreeg in dezelfde week dat haar vader overleed, maakt het extra bijzonder dat ze nu samen met haar grote liefde Kaj een kindje verwacht.

Groeiende buik

Jessie blijkt nu al een trotse moeder (en terecht!), want op haar Instagram showt ze op een spiegel-selfie haar beginnende babybuik. Enne, die is er zeker. Want hoewel Jessie als model zijnde altijd een platte buik heeft om jaloers op te worden, is er nu toch echt een bolling te zien. Wat staat het haar prachtig!

Geslacht

Eerder lieten Kaj en Jessie al weten dat ze een sterk voorgevoel hebben over het geslacht van de baby. Het stel is ervan overtuigd dat ze straks een klein meisje mogen verwelkomen – en dat terwijl Kaj vroeger altijd een zoon wilde. “Maar dat komt gewoon omdat je als vent denkt: wat kan ik dan allemaal met dat jongetje gaan doen? Voetballen, al die mannendingen”, legde hij uit in de podcast Geuze & Gorgels. “Maar nu ik in mijn hoofd heb dat het een meisje wordt, vind ik het misschien wel bijzonderder om mee te beginnen. Ik denk als je als vader een goede band met je dochter hebt, is dat iets magisch.”

Nou, met zulke uitspraken verwachten wij natuurlijk wel een spetterende gender reveal party. Ook wij zijn super benieuwd wat het wordt; een kleine Kaj of een mini-Jessie?

Bron: Instagram @jessiejazzvuijk | Beeld: NL Beeld, Instagram @jessiejazzvuijk

Showbizz
  • MTV EMA pre-party 2019 in het Westergastheater, Amsterdam. Op de foto: Jessie Jazz Vuijk