Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit paasweekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Givenchy - Paris Streetstyle Fall Winter 2023

Het is bijna weekend en dus maken we weer plannen voor de zaterdag en zondag. Heb je nog niks op de agenda staan, maar wil je wel wat leuks doen, helemaal omdat we van een lang weekend kunnen genieten? Wij tippen je een paar leuke to do’s. Komen ze:

Lekker borrelen

Hendrick’s Gin heeft een nieuwe limited edition gelanceerd: de Flora Adora. Het Gin-merk laat deze lancering niet zomaar voorbijgaan en pakt dan ook groots uit tijdens Pasen. Zo is er het hele paasweekend van alles te beleven, proeven en zien bij de What is Happening Here Gallery in Amsterdam. Ook zijn er diverse cocktailbars in Amsterdam het gehele paasweekend gedecoreerd in Flora Adora-stijl en serveren zij een speciaal menu. Hoe leuk!

What is Happening Here Gallery

Wanneer: zaterdag 8 april zondag 9 april (van 14.00 uur - 20.00 uur) en maandag 10 april (14.00 uur - 18.00 uur)

Waar: Reguliersdwarsstraat 73, Amsterdam

Cocktailbars in Flora Adora-stijl:

Bar Feijoa - Vijzelstraat 39, Amsterdam

Flying Dutchmen Cocktails - Singel 460, Amsterdam

Bar Dó - Vijzelgracht 35, Amsterdam

Freddy’s Bar - Nieuwe Doelenstraat 2-14, Amsterdam

Door 74 - Reguliersdwarsstraat 74, Amsterdam

Law & Order Bar - Voetboogstraat 4, Amsterdam

Duke of Tokyo - Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam

Beha’s shoppen bij Hunkemöller

Even heel eerlijk: wanneer heb jij voor het laatst gecheckt of jouw behamaat wel klopt? Grote kans dat dit best wel een tijdje geleden is en de maat die jij draagt helemaal niet de juiste is, en dat terwijl het zo belangrijk is om de juiste maat te dragen voor optimale steun en comfort. Gelukkig hoeft het niet duur te zijn om nieuwe beha’s aan te schaffen. Hunkemöller viert namelijk de Bra Party. Tijdens deze periode kun je drie beha’s shoppen voor de prijs van twee, ook checkt het personeel met alle liefde wat jouw actuele maat is. Ideaal!

Waar: Bij alle Hunkemöllerwinkels en online

Wanneer: Tot en met 24 april

Vier Pasen buiten de deur bij Bubbles & More in Bilthoven

Pasen kun je thuis vieren, maar buiten de deur is net zo lekker. Bij Bubbles & More houden ze van alles wat mousseert – wat niet zo verrassend is met die naam! En de ‘& More’ staat voor alles wat je er kunt doen; van een bakkerij tot bloemenwinkel, bed & breakfast, woonwinkel, eetwinkel en brasserie. Tip: kies tijdens Pasen voor een paasbrunch of paas-hightea!

Waar: Vinkenlaan 27, 3722 AH Bilthoven

Kijk Beef

Bijna iedereen zit weleens te schelden in het verkeer, maar wat als dat helemaal verkeerd afloopt? In Beef ontmoeten Danny (een mislukte verbitterde aannemer) en Amy (een selfmade ondernemer met een Insta-perfect leven) elkaar in het verkeer, en dat gaat flink mis. Sterker nog, ze ontwikkelen een vete die hun hele leven gaat beheersen. Een ontroerende, duistere komedie over klassenverschillen en de druk van het hedendaagse leven.

Beef staat nu op Netflix.

Paasvuren en snuisterijen

Daarnaast zijn er in het oosten van het land op veel plekken grootse paasvuren – zeker een bezoekje waard! In het bijzonder kunnen we de dorpjes Espelo en Dijkerhoek tippen. Al jarenlang strijden deze twee plekken om het grootste en mooiste paasvuur van Nederland neer te zetten.

Ga je liever lokale sfeer snuiven én ondertussen nog wat leuke snuisterijen op de kop tikken? Dan zit je goed bij een van de vele paasmarkten die door het hele land georganiseerd worden. Van de Scheveningse boulevard tot het Drentse Rolde – je vindt bijna altijd wel een paasmarkt of paasfair bij je in de buurt.

Beeld: NL Beeld