Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mascha Feoktistova over duurste fashion item en grootste miskoop

Mascha deelt al haar fashion faves met ons!

Grazia's huidige nummer is all about fashion! Tijd om onze vaste columnist Mascha Feoktistova te vragen naar al haar fashion favorieten. Welk item maakt een outfit he-le-maal af, wat is het duurste item in haar kast en wat is haar grootste miskoop? Mascha vertelt het ons!

Tassen

Een leuke outfit samenstellen is één, maar het helemaal afmaken met accessoires is een tweede. Mascha weet in elk geval precies hoe ze dat doet. "Mijn favoriete fashion accessoire om een outfit af te maken is een tas", vertelt ze in een video aan Grazia. "Ik hou van mooie tassen en handtassen. Ik ben niet per se een fashion meid, maar tassen... Oh, ik hou van tassen." And so do we! 

Het zal je dan wellicht ook niet verbazen dat haar duurste aankoop – jawel – een tas is! "Dat moeten mijn tassen zijn, ik denk deze twee", vertelt ze in de video over haar YSL- en Dior-tassen. "Ik heb er niet heel veel, maar degene die ik heb zijn wel mijn mooiste, prijzigste aangeschafte fashion-dingen."

Nooit meer

Wat écht niet in Mascha's kast kan ontbreken? "Een staple item voor mij is een leren legging of leren broek", stelt de beauty. "Dat kan eigenlijk altijd wel. Avondje uit, overdag, business, pleasure – het is voor mij altijd goed." Maar er zijn natuurlijk ook dingen die je het liefst nooit meer aantrekt. "Van die hakken met hele hoge plateaus. Ik weet dat het ook weer hip is, maar ik ben sowieso lang", legt Mascha uit. "Vroeger kon ik dat wel dragen, nu niet meer."

@grazia_nl Grazia's huidige nummer is all about fashion! ✨ Tijd om onze vaste columnist Mascha Feoktistova te vragen naar het duurste item in haar kast, haar grootste miskoop en nog véél meer 💛 #grazianl #fashionissue #maschafeoktistova #beautygloss #vloggloss #foryoupage @Mascha ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Miskoop

Mascha's kast hangt natuurlijk vol met fantastische items, maar ook zij heeft natuurlijk weleens spijt van een aankoop. Haar grootste miskoop? "Ik denk alles wat eigenlijk gewoon te strak bij me zit. Dan probeer ik het weer en denk ik: nee. Ik ben toch meer team wat lossere kleding. Behalve broeken dan, vind ik wel mooi strak."

Beeld: Nine IJff, TikTok @grazia_nl