Mascha Feoktistova onthult wat ze verdient aan een campagne

Mascha is eerlijk over haar inkomsten.

Mascha Feoktistova timmert al jaren aan de weg als influencer. Wat ooit begon bij een beautyblog, is inmiddels uitgegroeid naar meerdere YouTube-kanalen, een eigen planner en nog veel meer. Maarre, wat verdient ze daar nu eigenlijk mee? In haar nieuwste video doet Mascha een financieel boekje open.

Business babe

Mascha is een echte business babe en onderneemt al sinds 2009. Toen begon ze met haar beautyblog genaamd Beautygloss, wat uitgroeide tot een van de grootsten van Nederland. Een aantal jaren geleden zette ze een punt achter het bloggen en verlegde ze de focus naar video en vloggen. Haar YouTube-kanalen Beautygloss en Vloggloss zijn nog steeds ontzettend groot, maar inmiddels heeft ze nog veel meer projecten lopen. Zo heeft ze haar eigen Mascha Planner, sinds kort een eigen huis in Amerika samen met hubby Gregor – die ze ook gaan verhuren – en natuurlijk een groot platform op Instagram.

Anderen helpen

Naast dat Mascha zelf druk is met allerlei ondernemingen, helpt ze ook graag beginnende ondernemers op weg. Haar nieuwste video staat dan ook helemaal in het teken van business. Daarin vertelt de influencer openhartig over ondernemen, geeft ze tips en is ze eerlijk over haar eigen inkomsten. “Door de jaren heen heb ik geleerd dat ondernemen mijn passie is”, vertelt ze in de video. “Het hebben van een bedrijf, ondernemen, ideeën bedenken, uitwerken en tot een succes maken; that’s my thing.”

Campagnes

In de video is Mascha ook eerlijk over haar eigen inkomsten en legt ze uit hoe ze haar geld verdient. Dat komt onder meer door de YouTube-inkomsten, haar Mascha Planner en campagnes op social media. Ze legt uit dat het enorm kan verschillen, maar geeft als voorbeeld dat het niet raar is om 100.000 euro voor een deal te vragen die een heel jaar loopt. “Weet dat daar wel veel content voor wordt gemaakt natuurlijk”, benadrukt ze. “Maar ik vind het zelf ook wel fijn om voor een langere tijd met een merk samen te werken.” You go, girl! 

Bron: YouTube Beautygloss | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws