Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Nieuwe realitysterie Goud Zuid vanaf vandaag te zien

De eerste beelden beloven veel goeds!

In oktober vorig jaar werd de nieuwe realityserie Goud Zuid al aangekondigd. En nadat-ie een maand later werd uitgesteld, is het vandaag dan toch ein-de-lijk tijd voor de allereerste aflevering. De eerste beelden beloven in elk geval veel goeds!

Jetset-leven

Na Echte Gooische Moeders en The Real Housewives of Amsterdam, komt er nu nóg een heerlijke realityserie over de jetset van Nederland. Goud Zuid gaat over het leven van zes rijke vrouwen die het op eigen kracht hebben gemaakt. De zes dames uit de dure Amsterdamse wijk Oud-Zuid hebben het luxe leven voor elkaar kunnen krijgen door hun ondernemingen. In de serie zien we ze extravagante reisjes maken, designergarderobes shoppen en is er altijd wel een fles champagne binnen handbereik. Toch krijgen we ook de minder mooie kanten van het jetset-leven te zien.

Oude bekenden

In de serie zien we ‘Hondenkoningin’ Nancy Suurhoff, mondzorgkundige Lilian Dziedzic, marketingtijger Dionne Schulf, restauranteigenaar Daniella Merringer, schoenenfreak Jamie Faber en haar zus in het vastgoed, Gini.

In dit rijtje zien we gelijk een oude bekende voorbijkomen. We moesten even in ons geheugen graven, maar Daniella heeft in het verleden meegedaan aan Beauty & de Nerd en Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf (het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle). En ook Jamie is een bekend gezicht, want zij is de ex van zanger Dean Saunders, die in 2011 de talentenjacht Popstars won.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl)

Uitgesteld

Aanvankelijk zou Goud Zuid vanaf eind november vorig jaar te zien zijn bij SBS6. De producenten hebben de serie echter verplaatst naar het voorjaar van 2023 én naar Net5. We hebben dus even geduld moeten hebben, maar vanaf vandaag kunnen we elke week genieten van de serie. De eerste beelden, die je hierboven zit, beloven veel goeds. Dus wij zitten vanavond met popcorn op de bank!

Goud Zuid is vanaf 5 april elke woensdag om 22.20 uur te zien bij Net5. 

Bron: Grazia archief, Instagram @net5nl | Beeld: William Rutten