Sad: nieuwe serie Goud Zuid op SBS6 voorlopig uitgesteld

De serie zal ook naar een andere zender verhuizen.

Lees ook

Aanstaande vrijdag zou de gloednieuwe serie Goud Zuid van start gaan op SBS6. Helaas is dat voorlopig uitgesteld naar volgend jaar, en zal de serie ook niet meer te zien zijn bij SBS6. Dat heeft een woordvoerder van Talpa vandaag bevestigd aan Shownieuws.

Uitgesteld en verplaatst

Goud Zuid zou aanvankelijk vanaf 25 november te zien zijn bij SBS6. De producent laat echter weten dat het wordt uitgesteld naar ‘het voorjaar van 2023’ en dat het wordt verplaatst naar Net5. “De reden waarom we het programma niet meer op SBS6 uitzenden is als volgt: We zijn constant bezig met optimalisatie van de programmering op onze zenders”, aldus Talpa. “In dit kader hebben we besloten Goud Zuid niet uit te zenden op SBS6 vanaf vrijdag 25 november, zoals eerder gecommuniceerd. Maar dit voorjaar op Net5.” In plaats van Goud Zuid zullen vanaf vrijdag herhalingen van De Alleskunner VIPS worden uitgezonden.

Goud Zuid

Mocht je het gemist hebben, Goud Zuid is net als Echte Gooische Moeders en de aankomende serie The Real Housewives of Amsterdam, een heerlijke realityserie over de jetset van Nederland. De serie gaat over het leven van zes rijke vrouwen die het op eigen kracht hebben gemaakt. ‘Hondenkoningin’ Nancy Suurhoff, mondzorgkundige Lilian Dziedzic, marketingtijger Dionne Schulf, restauranteigenaar Daniella Merringer, schoenenfreak Jamie Faber en haar zus in de vastgoed, Gini zullen in de serie te zien zijn.

Oude bekende

De zes dames uit de dure Amsterdamse wijk Oud-Zuid hebben het luxe leven voor elkaar kunnen krijgen door hun ondernemingen. In de serie zien we ze extravagante reisjes maken, designergarderobes shoppen en is er altijd wel een fles champagne binnen handbereik, zo zei SBS eerder. Toch krijgen we ook de minder mooie kanten van het jetset-leven te zien.

Enne, in dit rijtje met namen zien we gelijk een oude bekende voorbijkomen. We moesten even in ons geheugen graven, maar Daniella heeft in het verleden meegedaan aan Beauty & de Nerd en Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf (het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle). En ook Jamie is een bekend gezicht, want zij is de ex van zanger Dean Saunders, die in 2011 de talentenjacht Popstars won. Echter, voorlopig moeten we nog iets langer geduld hebben voordat de serie op de buis verschijnt.

Bron: Love Reality, Grazia archief | Beeld: William Rutten/SBS

Laatste nieuws

Zie ook