Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Selling Sunsets Christine Quinn ontmaskerd in The Masked Singer

Hoe leuk!

Naast huizen verkopen, kan Christine Quinn blijkbaar ook zingen! De Selling Sunset-ster heeft namelijk haar opwachting gemaakt als de Schorpioen in de Amerikaanse versie van The Masked Singer. Helaas zit het avontuur er ook alweer op, want Christine is ontmaskerd.

The Masked Singer

Het negende seizoen van The Masked Singer in de Verenigde Staten is in volle gang. Elk jaar weten de makers weer een flink aantal Amerikaanse sterren te strikken voor het programma, zo ook dit seizoen. We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je het programma niet kennen... In The Masked Singer geven bekende mensen een optreden, terwijl ze zich verschuilen achter een kostuum met een groot (en prachtig!) masker. Aan de jury de taak om, met behulp van hints, te raden wie er achter de maskers schuilgaan.

Schorpioen

Eén van die deelnemers van dit seizoen, bleek dus Christine Quinn te zijn. De Selling Sunset-makelaar ging schuil achter het masker van de Schorpioen. Of haar kostuum is geïnspireerd op haar bitchy optredens in de makelaarsserie? We don't know, en de makers laten het in het midden. Hoe dan ook was het een spectaculaire onthulling. Bekijk 'm hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=RCQvWG_85F0&ab_channel=TheMaskedSinger

Onder de indruk

Jurylid Robin Thicke was onder de indruk van Christines stage presence, zo laat hij weten na afloop. "Ik dacht: als ik het ga doen, ga ik het ook goed doen", reageert de realityster. Meedoen aan The Masked Singer stond al lange tijd op haar bucketlist. "Ik noem mezelf een closet singer, dus dat ik hier ben, aan het zingen voor publiek, bewijst dat alles mogelijk is." Christine heeft als de Schorpioen een elfde plaats behaald. Well done! 

Benieuwd naar Christine haar zangkunsten? Bekijk dan onderstaande video.

https://www.youtube.com/watch?v=SIYtNY1jNSg&ab_channel=TheMaskedSinger

Selling Sunset

In Selling Sunset zorgde Christine voor een heleboel drama en was ze niet bepaald geliefd bij haar collega's van de Oppenheim Group. En hoewel we enorm uitkijken naar een nieuw seizoen van de populaire Netflix-serie, zullen we Christine daarin helaas moeten missen. De makelaar heeft vorig jaar namelijk al bekendgemaakt dat ze niet terugkeert. Sad! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, YouTube