Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bachelorette-Matthijs: 'Ik kende Tjeerd al voor het programma'

De lookalike van Monica's broer vertelt waar de confrontatie met Tjeerd vandaan kwam.

In De Bachelorette komt Sylvia Geersen met het teruglopende aantal mannen steeds dichter bij de liefde. Afgelopen week viel het doek voor Matthijs, maar Tjeerd daarentegen ging er wel weer met een roos vandoor – overigens wel met een rode deze keer. Want over het gedoe met die wild rose van Tjeerd heeft Matthijs nog wel wat te zeggen...

Oude bekende

In de aftertalk van Rumag onthult Matthijs – aka de lookalike van de broer van Monica Geuze – dat de hard feelings naar Tjeerd allemaal wel meevallen. Sterker nog, de twee kenden elkaar voor het programma al en zijn zelfs een tijdje bevriend geweest. "We hebben vroeger weleens wat klusjes samen gedaan", vertelt hij op de bank bij René Watzema en Yaël. "We hebben een paar keer samen gewerkt, en ik vond hem een chille gast, maar uiteindelijk hebben we niet echt contact onderhouden. En toen ik op het vliegveld aankwam zag ik ineens twee jongens die ik al kende: dat waren Stan en Tjeerd."

Confrontatie

Aha, maar waar kwam dat opstootje met Tjeerd over die felbegeerde wild rose dan vandaan? "Ik merkte aan Tjeerd op een gegeven moment dat hij zorgde voor wat frictie in de groep", vertelt Matthijs. "En niemand durfde dat op een gegeven moment echt te vertellen." Vervolgens zegt de hottie op camera onbedoeld iets over Tjeerd terwijl hij met Sylvia de helikopter instapt, en vraagt daarom aan de geluidsman of dat niet uitgezonden kan worden. "En toen zei hij 'oké, maar dan moet je hem straks wel gaan confronteren op beeld'". And so he did.

Geen jaloezie

En alsof die confrontatie niet al awkward genoeg was, moest-ie ook nog een keer opnieuw gefilmd worden vanwege een foutje. "Ik vond het al moeilijk te vertellen, ook gewoon omdat Tjeerd ook een maat is en hij is oprecht een goeie gast", aldus Matthijs. Of hij jaloers is? Absoluut niet. "Dat is het helemaal niet. Het zou mij ook veranderen als ik die roos zou winnen, denk ik. Daar ben ik ook gewoon eerlijk in." Van drama tussen de twee is dus geen sprake. Eind goed, al goed!

Bron: YouTube RUMAGTV | Beeld: De Bachelorette