Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar! Déze films en serie verschijnen in april op Netflix

Onder meer de docu van Lewis Capaldi, de film Fijn Weekend en héél veel series!

Believe it or not, maar april staat voor de deur! Morgen is het alweer 1 april – en nee, dat is helaas geen grap. Gelukkig betekent een nieuwe maand ook weer een hoop leuke nieuwe films en series op Netflix. De streamingsdienst heeft een handig overzicht gedeeld met alle titels die je aan je kijklijst kunt toevoegen.

April

De lente is officieel begonnen, al merken we daar nog maar weinig van, en morgen is het alweer april. Time flies! Het goede nieuws is dat er de komende tijd weer veel nieuwe films en series verschijnen op Netflix. "Naar de zomer zijn we nog aan het zoeken, maar we hebben wel veel nieuwe titels voor je gevonden xx", grapt de streamingsdienst op Instagram bij een handig overzichtje voor de komende maand.

Lewis Capaldi

De maand begint meteen goed, want op 5 april verschijnt Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now op Netflix. Deze intieme, onthullende documentaire beschrijft Lewis Capaldi's metamorfose van een ambitieuze tiener met een viraal optreden tot de voor een Grammy genomineerde popster.

https://www.youtube.com/watch?v=PSaOQKk710g&ab_channel=Netflix

Fijn weekend

Geen plannen voor Koningsdag? No worries. Want op 27 april verschijnt Fijn Weekend op Netflix, die je dan lekker kunt kijken op de bank. De film met onder meer Sarah Chronis en Kay Greidanus gaat over een hechte groep vrienden die samenkomt in de Franse Bourgogne om eindelijk hun overleden vriend uit te strooien. Als de weduwe totaal onverwacht haar nieuwe vriend meeneemt, krijgt het weekend een absurde wending, en worden alle vriendschappen en relaties compleet op scherp gezet. Een hilarische en ontroerende film over liefde, rouw, vriendschap en bizarre tradities.

https://www.youtube.com/watch?v=CQT4G0OAqFY&ab_channel=JohnnywoodProductions

Firefly Lane

Heb jij het eerste deel van Firefly Lane seizoen 2 al helemaal gebinged? Goed nieuws! Want op 27 april verschijnt het tweede deel van de serie op Netflix. Voor Kate en Tully is geen obstakel te groot als het gaat om hun levenslange vriendschap. Maar is er één fout die hen voor altijd uit elkaar kan drijven?

https://www.youtube.com/watch?v=uYaOfa0uP6c&ab_channel=Netflix

Nog veel meer

Naast bovenstaande titels is er de komende maand nog véél meer te streamen! In onderstaand overzichtje zie je ze allemaal:

Zo kun je in april genieten van films als Weathering, Chupa en The Woman King. De docu's American Manhunt: The Boston Marathon Bombing en How to Get Rich. Maar ook van series als Workin' Moms seizoen 7, Sweet Tooth seizoen 2 en Welcome to Eden seizoen 2.

Bron: Instagram @netflixnl | Beeld: Fijn Weekend, YouTube