Ren naar de Lidl: deze roze espressomachine moet je hebben

Wees er snel bij!

Ben jij een echte koffieleut? Dan maakt de nieuwe espressomachine van de Lidl je het gelukkigste mens op aarde. De machine heeft namelijk en wel heel leuke feature: hij is roze! Wil je hebben natuurlijk.

Roze espressomachine

Als klein meisje droomde je vroeger natuurlijk over een huis vol met roze spullen. Duh! En met deze espressomachine kun jij die meisjesdroom dus een klein beetje uit laten komen. Enne, nóg leuker: je kunt ‘m kopen voor een prikkie!

De roze espressomachine van de Lidl heb je voor €89,99 al in je keuken staan. Zonde om te laten staan toch? Daarnaast kun je natuurlijk jouw inner barista naar boven halen. Love that!

Opties

Want nee, het is niet zomaar een espressomachine. Het bevat namelijk nog een aantal extra handige opties. Zo heeft het apparaat een hogedrukstoompompje waar je heet water mee kunt aftappen én natuurlijk melk mee kunt opschuimen. Ook krijg je er een koffielepeltje bij met stampertje en een fles ontkalker als het tijd is voor een schoonmaakbeurt. Daarnaast kun je twee kopjes tegelijkertijd zetten, zodat je samen kunt genieten van je heerlijke bakkie!

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels

Laatste nieuws