Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! The Night Agent krijgt tweede seizoen

Jaaaaaa!

The Night Agent staat al vanaf de release in de top tien van Netflix. Sterker nog, de serie staat zelfs op plek nummer één. Dat de serie enorm populair is, is ook Netflix niet ontgaan. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt. Yes!

Spannende serie

Eerder schreven we al over de populaire actieserie The Recruit en deze maand het Netflix opnieuw een parel van een serie uitgebracht. In The Night Agent volgen we Peter (gespeeld door Gabriel Basso) die als FBI-agent werkt in het Witte Huis. Daar draait hij nachtdienst voor een speciaal noodnummer die andere agenten kunnen bellen wanneer ze in nood zijn. De telefoon gaat eigenlijk nooit over, tot nu. Peter neemt op en komt terecht in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis.

Samen met Rose (die hij door middel van het telefoontje wist te redden) probeert hij de corruptie op te lossen terwijl ze op de vlucht zijn voor zo'n beetje heel Amerika.

Tweede seizoen

Een enorm spannende serie dus, waar nog veeeeel meer over te vertellen valt. Het verhaal van Peter en Rose is nog lang niet klaar, want gisteren kondigde Netflix dus aan dat er een tweede seizoen komt. Exciting!

2024

"En dat allemaal dankzij één telefoontje... Er komt een tweede seizoen van The Night Agent! In 2024, alleen op Netflix 💥" Yay! Wanneer dit nieuwe seizoen precies op Netflix komt is nog niet duidelijk, maar het wordt in ieder geval 2024. Wij kunnen niet wachten!

Bron & Beeld: Netflix