Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Pommeline kreeg €20.000 voor deelname Temptation Island VIPS

'Ze hebben het startbedrag maal vier gedaan'

Nederlandse premiere The Equalizer 2

Hoewel er vaak niet gesproken wordt over geldbedragen bij een realityprogramma, steken sommigen het zeker niet onder stoelen of banken. Zo ook Pommeline niet, die in 2019 samen met haar toenmalige vriend Fabrizio meedeed aan Temptation Island VIPS. Want wat blijkt? De blondine kreeg maar liefst €20.000 voor haar deelname!

Karig startbedrag

Dat slim onderhandelen je misschien wel wat oplevert, daar kwam ook Pommeline achter. Zo vond ze het startbedrag wat ze aangeboden kreeg voor haar deelname aan Temptation Island VIPS een beetje karig. No way dat €5000 haar over de streep zou trekken om mee te doen, zo vertelde ze in de podcast Kurkdroog.

Onderhandelen

Maar omdat het programma in die tijd nog een regelrechte kijkcijferhit was, wist de blondine hoe ze moest inspelen op de situatie. Haar marktwaarde was natuurlijk hartstikke hoog. Duh! Toen ze dus opnieuw werd gevraagd voor het programma mocht het ook zeker wel wat schuiven.

"Zo'n vip-editie is goed betaald", stelde ze in de podcast. "Wie meedeed kreeg sowieso €5000, maar dat vonden we (Pommeline en Fabrizio, red.) zelf wat te weinig. Ze hebben het startbedrag maal vier gedaan", onthult ze dan. Wait, what?! Dat komt dus inderdaad uit op zo'n €20.000. Dat is nog eens lekker cashen!

Bron: HBVL | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 2018, Augustus 15. Pathe ArenA, Amsterdam. Premiere van The Equalizer 2. Op de foto: Pommeline Tilliere