Fabrizio maakt carrièreswitch en opent Grieks restaurant

'Het is echt de bedoeling om zelf actief te zijn in de zaak.'

Lees ook

Dat realityster Fabrizio Tzinaridis een man met een ondernemershart is, is een ding wat zeker is. Zo heeft de knappe hunk een eigen tattooshop, een cosmeticalijn en binnenkort ook een Grieks restaurant. Enne: dit doet-ie niet alleen, maar samen met zijn oudste broer.

Restaurant

We maakten kennis met Fabrizio als verleider in Temptation Island. Een aantal jaren later deed hij zelf mee als koppel samen met toenmalige vriendin Pommeline Tillière. Toch hadden velen al meteen een vooroordeel over de realityster en kreeg hij de bijnaam ‘kleurplaat’ en werd hij in De Bachelor neergezet als ‘f*ckboy’.

Toch wil hij nu eens en voor altijd af van dat stigma. Zo is hij al begonnen met het weglaseren van al zijn zichtbare tattoos en liet hij weten dat zijn ‘prioriteiten en waarden’ zijn veranderd. En bij zo’n drastische verandering, vond hij het ook meteen tijd voor een carrièreswitch. Binnenkort opent hij namelijk samen met zijn oudste broer een Grieks restaurant!

Idee

In zijn Instagram-stories laat Fabrizio weten hoe hij samen met zijn broer op dit culinaire idee gekomen is. “Ik was vorig jaar toevallig met mijn broers uiteten in een Grieks restaurant. Mijn oudste broer werkt al vijftien jaar in de horeca, en heeft altijd in Griekse restaurants gestaan.” Maar dat is niet het enige wat hen de knoop heeft laten doorhakken. “Hij is ook een dromer, net als ik”, vervolgt Fabrizio.

“Maar hij heeft die dromen nooit écht durven najagen. Dus kwam ik met het idee om samen een Grieks restaurant te openen. ‘We zoeken een goede, Griekse chef, we zoeken een gebouw en we gaan het gewoon doen’. Dat was ongeveer een jaar geleden, and the rest is history.”

Kookkunsten

Maar of Fabrizio zelf ook te vinden is in de keuken, daar is-ie meteen heel duidelijk in. “Ik ga niet zelf koken. Ik ben een meester als het aankomt op eieren bakken, maar koken laat ik over aan onze Griekse chef. Deze man heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de Griekse keuken.” Toch zal de realityster zelf wel vaak aanwezig zijn in het restaurant. “Het is echt de bedoeling om zelf actief te zijn in de zaak.”

Bron: HLN, Girl Scene | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook