Groot nieuws voor Echte Gooische Moeder Bo Wilkes

'Deze man blijft me verbazen.'

Echte Gooische Moeder Bo Wilkes en haar partner Paul genieten momenteel van een Griekse vakantie. De twee zijn een paar dagen zonder de kinderen weg, om even alleen van elkaar te genieten. Enne, Paul maakte deze vakantie extra bijzonder. Zo laat Bo op Instagram weten dat hij haar opnieuw ten huwelijk heeft gevraagd.

Vakantie

“Paul en ik hebben ons een tijdje geleden voorgenomen er ieder half jaar een paar dagen tussenuit te gaan. Samen, zonder de kids. Even geen papa en mama. Alleen wij”, deelde Bo twee dagen geleden op Instagram. Bo vervolgt met dat ze heerlijk vindt om de kinderen straks weer te zien, maar dat ze eerst even geniet van haar alone time met Paul.

De twee genieten momenteel van een zonovergoten vakantie op een van de Griekse eilanden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo Wilkes (@bowilkes)

Verloofd

Alsof een tripje naar Griekenland nog niet genoeg was, besloot Paul Bo heel romantisch te verrassen. Hij vroeg haar namelijk een tweede keer ten huwelijk. “Deze man blijft me verbazen! Na 7,5 jaar verloofd te zijn geweest, vond hij dat het tijd was voor een nieuw aanzoek en natuurlijk: I said YES again!“, deelt Bo op Instagram.

“Lieve schat, je bent de liefde van mijn leven”, gaat de Gooische moeder verder. Ze deelt dat hun drie prachtige kinderen hun al oneindig aan elkaar binden, maar dat dat ze dolgraag de liefde wil vieren door in het huwelijksbootje te stappen. “Let’s pick a date, babe.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo Wilkes (@bowilkes)

Felicitaties

In de reacties op Instagram worden Bo en Paul overladen met felicitaties. “Jaa, zo leuk! Gefeliciteerd”, reageert Gooische moeder Kimberly Bosman. Ook Florine Hofstee, Leslie Keijzer, Kae Sutherland, Anne Vedder, Bas Smit en Anouk Smulders laten een felicitatie achter. Wij zijn benieuwd wanneer de lovebirds in het huwelijksbootje stappen.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws