Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Douwe Bob onthult waar huwelijksreis naartoe gaat

'Daar waren wij vijf jaar geleden en dat was onze eerste echte vakantie samen'

Douwe Bob was nog niet zo heel lang geleden the talk of town, toen bekend werd dat hij drie kinderen bij drie vrouwen kreeg. Toch heeft de zanger de liefde gevonden bij – inmiddels verloofdeAnouk, waar hij samen zoontje Elias mee heeft. Enne, in gesprek met 100% NL onthulde Douwe alvast de locatie van zijn huwelijksreis. Oeh!

Huwelijksreis

Als je in het huwelijksbootje stapt, hoort daar natuurlijk ook een huwelijksreis bij. Ook Douwe vond dit een goed idee en weet al precies waar hij heen wil met zijn grote liefde Anouk. Hij zou namelijk graag naar Goa in India willen reizen. "Daar waren wij vijf jaar geleden en dat was onze eerste echte vakantie samen. We zouden dan op de motor door Doha gaan. Ik vind motorrijden tof. En ik hou van sleutelen aan motoren."

Griekenland

En dat de zanger niet vies is van een beetje reizen, dat maakt hij ook meteen duidelijk. "Als ik overal zou kunnen liggen, zou ik de boot (zijn woonboot, red.) ergens bij een Grieks eiland leggen. De blauwe wateren en het heerlijke eten. Griekenland is een paradijs. Ik zie mezelf deze boot nog weleens slepen naar een mooi warm land."

Vaderschap en liefde

Douwe Bob wilde altijd al vader worden – en dat is inmiddels gelukt. “Het is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt”, zei hij onlangs nog over het vaderschap in Grazia. “Er is een luikje in mijn hart opengegaan waarvan ik niet wist dat het bestond. Al vanaf mijn zesde wist ik dat ik ooit papa wilde worden. Toen ik mijn zoon Elias voor het eerst vasthield, voelde ik zo’n ontlading dat ik wel even heb gehuild. Binnen één seconde veranderde mijn levensdoel.”

Op zijn dertigste verjaardag ging Douwe op één knie voor Anouk. Waarom is zij de ware? “Ik had een aantal jaren een heftig en wild leven. Met Anouk was het voor het eerst dat een persoon niet de deur dichtgooide nadat ik vreemdging en dat is zo vertederend”, stelt hij. “De liefde die ik voor haar voel, is puur en grenzeloos. Ik realiseer me dat ze beter verdient dan dat ik haar bedrieg. Op een gegeven moment is het genoeg geweest.”

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Brendan de Clercq