Te cute! Douwe Bob deelt lieve foto met zoontje

Zo vader, zo zoon!

Douwe Bob is de trotste vader van twee dochtertjes en een zoon. Op Instagram deelt de zanger nu een te lief kiekje met zoontje Elias. En we moeten zeggen, de twee lijken nu al sprekend op elkaar!

Vader en zoon

Het afgelopen anderhalf jaar kwam het leven van Douwe op zijn kop te staan toen hij drie kinderen kreeg bij drie vrouwen. Inmiddels heeft de zanger alles weer op de rit en geniet hij van het vaderschap. Samen met zijn verloofde Anouk en zoontje Elias vormt hij een gezin, waardoor hij zijn zoon het vaakst ziet. Dat vertelt Douwe Bob in de nieuwste Grazia, die deze week verscheen.

Op Instagram deelde de zanger gisteren een vrolijke foto met de kleine man. Het kiekje is niet alleen ontzettend cute, de gelijkenissen tussen vader en zoon zijn ook duidelijk te zien. En dat valt ook zijn volgers op, zo lezen we in de comments. “Ik zie een klein Bobje… 😍”, “Hij lijkt op jou Bob” en “Wat lijkt hij op jou” klinkt het.

Vaderschap

“Het is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Er is een luikje in mijn hart opengegaan waarvan ik niet wist dat het bestond”, vertelt Douwe Bob in de nieuwste Grazia. “Al vanaf mijn zesde wist ik dat ik ooit papa wilde worden. Toen ik mijn zoon Elias voor het eerst vasthield, voelde ik zo’n ontlading dat ik wel even heb gehuild. Binnen één seconde veranderde mijn levensdoel. Dat was in het begin wennen en een bittere pil”, blikt hij terug.

Geduldige vader

Wat voor vader Douwe wil zijn? “Ik wil vooral per kind kijken wat hij of zij nodig heeft en hoop een geduldige vader te zijn”, stelt hij. “Dat laatste gaat beter dan verwacht. Mijn moeder is heel geduldig en heeft mij vrij gelaten, dat wil ik meenemen. Maar ik geloof wel in autoriteit, ik wil geen vrienden zijn met mijn zoon of dochters. Ik kijk er vooral naar uit om ze te zien opgroeien en zo veel mogelijk samen te doen.” De kersverse vader is in elk geval ontzettend trots op elke stap van zijn kinderen. “Vanochtend voelde ik het eerste tandje van mijn zoon, dat was zo schattig! Hij lijkt als twee druppels water op mij. Hij is nu al heel sociaal, vindt veel leuk en heeft ook felblauwe ogen. Van dat observeren kan ik enorm genieten.”

Tekst: Instagram @douwebob, Grazia | Beeld: Brendan de Clercq

Laatste nieuws