Zien: Douwe Bob heeft nieuwe tattoo laten zetten voor zoontje

Wow!

Eind mei werd Douwe Bob voor de derde keer vader en kwam zoontje Elias Lieven ter wereld. Nu is de zanger speciaal voor zijn kleine man naar de tattooshop gegaan om een nieuwe tattoo te laten zetten. Op TikTok deelt hij het eindresultaat.

Elias

Samen met zijn (ex-)partner Anouk verwelkomde Douwe Bob op 31 mei hun zoontje Elias. En dat de kleine man een grote rol speelt in zijn leven, blijkt wel uit de tattoo die hij voor hem heeft laten zetten. Op TikTok deelt de zanger zijn nieuwste aanwinst: hij heeft de naam van Elias namelijk groot in zijn nek laten tatoeëren. Dit showt hij op het toepasselijke nummer New Tattoo van Brian Dunne. Wauw!

@dedouwebob

#newtattoo #tattoo 🎶 @Brian Dunne 👋🏼

♬ New Tattoo – Brian Dunne

Drie kinderen

Het is een vruchtbaar jaar voor Douwe Bob. Want naast zoontje Elias, kreeg hij ook nog twee dochters. De zanger werd afgelopen december voor het eerst vader. Samen met Loes van Delft, met wie hij goed contact heeft, verwelkomde hij dochtertje Bobby Lou. Later die maand werd zijn tweede dochter geboren, maar de muzikant is tot dusver niet betrokken bij haar leven. Begin dit jaar kondigde hij aan dat er nóg een kindje onderweg was. Samen met zijn partner Anouk verwelkomde Douwe Bob eind mei hun zoontje Elias.

Hij noemde zijn plotselinge meervoudige vaderschap eerder al eens ‘onorthodox en misschien niet zoals het heurt’, maar dat neemt niet weg dat de zanger dolgelukkig is met zijn drie kinderen. “Het is een speciaal ding, een soort luikje in je hart dat opengaat, waarvan ik niet wist dat ik het had”, vertelde hij eerder in Boerderij van Dorst.

Vaderschap

Hoewel de zanger in een half jaar tijd drie kinderen bij drie verschillende vrouwen kreeg, wil hij er alles aan doen om een goede vader te zijn voor de kleintjes. Wat de muzikant in ieder geval wel weet, is dat hij zijn kinderen een betere jeugd wil geven dan hij zelf heeft gehad. De vader van Douwe Bob overleed begin 2020 aan het syndroom van Korsakov, een hersenaandoening die meestal voorkomt bij mensen met een ernstige en langdurige alcoholverslaving. “Ik had twee vaders. Een nuchtere vader en een dronken vader”, vertelde de zanger bij Raven van Dorst. “Hij was een zware alcoholist. Ik heb niet een heel fijne jeugd gehad. Maar hij was ook heel lief. Als hij niet dronk.”

“Ik heb in ieder geval heel goed gezien hoe het op sommige vlakken echt niet moet”, gaat Douwe Bob verder, die bekende het niet makkelijk vindt om ‘dit soort dingen te zeggen’. “Het voelt alsof ik mijn vader daarin verraad. Maar nu ik zelf kids heb, ga ik het wel anders doen.”

Bron: TikTok @dedouwebob, Grazia archief | Beeld: Douwe Bob

Laatste nieuws