Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze Zara tas gaat he-le-maal viraal op TikTok

Don't walk to Zara, run!

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn als er niet elke week weer iets nieuws viraal gaat. Jep, het is weer zover. Dit keer gaat er een prachtige Zara tas viraal op het platform. Maarre, waarom delen TikTokkers deze tas ineens massaal? Hm, iets met personaliseren misschien?

Viraal

Menig vrouw gebruikt TikTok om inspiratie op te doen. Is het niet voor interieurinspiratie, dan is het wel voor fashion inspo. En precies dat laatste, daar zijn ook wij schuldig aan. Veel statement pieces zijn inmiddels voorbijgekomen op het populaire platform zoals de denim maxi skirt of de platform boots. Maar natúúrlijk is er alweer plaats gemaakt voor een ander item wat inmiddels viraal gaat, namelijk deze Zara tas.

@elisedanielsx #unboxing #zarabag #initials #voorjou #fyp ♬ som original - 🫐

Personaliseren

Niet alleen Zara-kledingitems gaan viraal op TikTok, ook accessoires zoals oorbellen en tassen. En precies dat laatste is niet meer van onze For You-page weg te denken. Grote kans dat deze prachtige tas viraal gaat door de extra feature die je kunt toepassen als je 'm aanschaft. Je kunt de tas namelijk personaliseren met je eigen initialen. Hebben dus!

Nóg leuker: je kan de tas in het zwart of in het bruin bestellen, en wordt geleverd met een beige schouderband. En hoewel je bij de Zara altijd de tas zelf kon laten personaliseren, kan je bij deze tas de schouderband voorzien van je eigen initialen. Hoe leuk? Zo kun je de schouderband ook nog eens gebruiken bij een ander tasje. En dat ook nog eens voor een prikkie! De tas zelf kost namelijk een kleine € 39,95 en voor maar € 2,00 meer kan je de band laten personaliseren. Geweldig toch?

Bron: NSMBL | Beeld: Unsplash, Highlight ID