B&B Vol Liefde-Debbie showt groeiende baby bump op Instagram

Inmiddels is Debbie al 36 weken zwanger!

Hoewel de vonk niet oversprong tijdens B&B Vol Liefde, deelde Debbie kort na haar deelname al dat zij nu toch een partner heeft gevonden, namelijk de knappe Vincenzo. Sterker nog, vorige maand maakten de twee bekend in verwachting te zijn. Dit weekend plaatste Debbie trots een foto van haar groeiende baby belly.

B&B Vol Liefde

Met de mannen die haar in Italië kwamen opzoeken tijdens de opnames van B&B Vol Liefde mocht het bij Debbie allemaal niet zo vlotten. Gezellig was het bij vlagen wel met Melvin, Pascal, Jelmer en Christiaan, maar een echte romantische klik? Daar was geen sprake van. Kritische kijkers doopten de voormalig Amsterdammer zelfs om tot echte ‘Ice Queen‘. Maar inmiddels is Debbie al een tijdje happy in de liefde met Vincenzo en is er zelfs een kleine spruit op komst.

Zwanger

Op haar eigen website kondigde Debbie vorige maand aan dat ze al zeven maanden in verwachting is. “Mocht je je afvragen waarom de afgelopen zeven maanden zo bijzonder zijn geweest voor ons…  We zullen ons nieuwe paradijs niet alleen betrekken: een kleine Debbie of kleine Vincenzo zal ons halverwege april 2023 komen vergezellen in ons nieuwe avontuur”, klonkt het. Aahw!

debbie

Inmiddels is Debbie alweer 36 weken zwanger en zijn de laatste loodjes aangebroken. In haar Instagram Stories liet ze gisteren haar babybuik zie. “36 weken en genieten van eerste weekend verlof in het zonnetje”, schreef ze bij de foto.

Bron: Love & Reality | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws