Babynieuws! B&B Vol Liefde-Debbie is zwanger

Hoe leuk!

Hoewel de vonk niet oversprong tijdens B&B Vol Liefde, deelde Debbie kort na haar deelname al dat zij nu toch een partner heeft gevonden, namelijk de knappe Vincenzo. Enne, de twee kondigen nu heugelijk nieuws aan, want Debbie is namelijk in verwachting!

Liefde

Met de mannen die haar in Italië kwamen opzoeken tijdens de opnames van B&B Vol Liefde mocht het bij Debbie allemaal niet zo vlotten. Gezellig was het bij vlagen wel met Melvin, Pascal, Jelmer en Christiaan, maar een echte romantische klik? Daar was geen sprake van. Kritische kijkers doopten de voormalig Amsterdammer zelfs om tot echte ‘Ice Queen‘. Maar inmiddels is Debbie al een tijdje happy in de liefde met Vincenzo en is er zelfs een kleine spruit op komst.

Zwanger

Op haar eigen website kondigt Debbie namelijk aan dat ze al zeven maanden in verwachting is. “Mocht je je afvragen waarom de afgelopen zeven maanden zo bijzonder zijn geweest voor ons…  We zullen ons nieuwe paradijs niet alleen betrekken: een kleine Debbie of kleine Vincenzo zal ons halverwege april 2023 komen vergezellen in ons nieuwe avontuur.” Aahw!

Op Instagram bedankt de voormalig B&B-eigenaresse haar volgers voor alle lieve felicitaties. “Ontzettend bedankt voor de vele felicitaties, ook namens Vincenzo”, schrijft ze bij een selfie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debbie Breg (@debbiebreg)

Debbie en Vincenzo zijn van plan om een ‘eigen paradijs te creëren’ dichtbij de natuur. Ze heeft haar B&B Casa Santangelo namelijk al verkocht aan een Nederlander. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL, B&B Vol Liefde

Laatste nieuws