Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw: Marvin en Ferdi gaan voor déze achternaam

'We zouden wel graag allebei dezelfde achternaam willen.'

Love birds Marvin en Ferdi zijn inmiddels druk bezig met alle voorbereidingen voor hun sprookjesbruiloft, en we can't wait! Gelukkig houdt het koppel ons steevast up to date, zo ook over hun achternamen. Want: welke achternaam gaan ze aanhouden als ze elkaar het ja-woord hebben gegeven?

Trouwen

Dat je daadwerkelijk de liefde kunt vinden in een realityprogramma, bewijzen Marvin en Ferdi als geen ander. De twee leerden elkaar kennen in het allereerste seizoen van Prince Charming en gaan volgend jaar zelfs trouwen!

Trouwen op de langste dag én getrouwd worden door the one and only Gordon, dat belooft natuurlijk al veel goeds. En dat de voorbereidingen écht hard gaan, kondigde het koppel afgelopen november al aan. Zo liet Marvin al eerder weten dat de locatie, getuigen, gastenlijst, ringen, draaiboek, de datum én de locatie ein-de-lijk official zijn. Maar door al dat geregel heen moeten de heren natuurlijk ook denken aan een aantal andere belangrijke dingen, zoals: de achternaam.

Achternaam

In een Q&A op Instagram was het Ferdi die dit keer allerlei vragen van zijn volgers beantwoordde. En surprise, surprise, de vragen gingen natuurlijk veelal over de bruiloft. Zo waren er vragen over de taart, de huwelijksreis en het thema van de bruiloft, maar ook hoe het eigenlijk zit met de achternamen van de heren.

Ferdi onthult dat hij en Marvin het daar zeker over hebben gehad. "We zouden wel graag allebei dezelfde achternaam willen. Alleen ik heb een zaak waar ook Pool in zit, dus daarom wilde ik heel graag mijn eigen achternaam houden."

Water bij de wijn

Toch probeerde het stel nog wel creatief na te denken over hun achternamen. "Toen heb ik voorgesteld dat we misschien Pool-Wijnans konden doen of Wijnans-Pool", legt Ferdi uit. "Maar Marvin wil toch wel echt liever één achternaam, samen. Dus hij heeft water bij de wijn gedaan en het wordt dus Marvin Pool, Ferdi Pool, Ferdi en Marvin Pool. Leuk hé?" We love it!

Bron: Instagram @ferdipool | Beeld: NL Beeld