Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt eerste beelden spin-off To All The Boys I've Loved Before

Eindelijk!

Sinds de spin-off van To All The Boys I've Loved Before in 2021 werd aangekondigd, wachten we met smart op de vervolgserie. Netflix heeft nu eindelijk de eerst beelden gedeeld van XO, Kitty en wij zijn fan!

Kitty

In de spin-off gaan we niemand minder dan Kitty (Anna Catchcart) volgen, het jongere zusje van Lara Jean. Kitty speelde een belangrijke rol in de To All The Boys-films, aangezien zij degene was die de oude liefdesbrieven van Lara Jean verstuurde naar de desbetreffende love interests. In de tweede en derde film zien we hoe Kitty opgroeit tot een tiener die niet op haar mondje is gevallen. Regelmatig weet ze ons te verrassen met hilarische oneliners en scherpe opmerkingen.

In de laatste film van de trilogie zien we hoe Kitty voor het eerst in love is en haar eerste relatie heeft. Kitty reist aan het einde van de laatste film af naar Zuid-Korea om haar vriendje te bezoeken. Hoe dat afloopt? Dat zullen we hopelijk in de spin-off te zien krijgen. Dat de serie nét zo leuk wordt als de films, dat lijkt wel zeker. Niemand minder dan Jenny Han, die ook de boeken schreef, neemt het script voor haar rekening. Exciting! 

Netflix heeft eindelijk de eerste beelden gedeeld van XO, Kitty. Kijk mee.

Teaser

De eerste teaser geeft ons een eerste impressie van de serie en die beloofd veel goeds! Zo zien we een all grown up Kitty die dolgraag in haar moeders voetsporen wil treden en wil studeren in Korea. Zal dat haar lukken? De serie is vanaf 18 mei te zien op Netflix. Wij kunnen niet wachten!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: YouTube, Netflix