Komt er een vierde deel van To All The Boys I’ve Loved Before?

Zo zit het.

Het is zo’n drie jaar geleden dat we kennis maakten met Lara Jean Covey (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo) in de film To All The Boys I’ve Loved Before. Inmiddels zijn er drie films over het liefdesleven van de twee uitgekomen en wat ons betreft komt er nóg een vervolg. Maar zal er daadwerkelijk een To All The Boys 4 verschijnen?

To All The Boys 4?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het lijkt erop dat er geen vervolg komt op de romcom. Het was altijd de bedoeling dat de films uit zouden komen als een trilogie – net als de boeken van Jenny Han over Lara Jean.

Ook Lana Condor herself vindt het ontzettend jammer dat het filmen van To All The Boys I’ve Loved erop zit. Zo vertelt de actrice aan Self dat ze niet meer kon stoppen met huilen toen ze haar laatste scène voor de film in Korea had opgenomen.

“Ik had de beste werkdag met mijn vrienden ooit. En tegelijkertijd brak mijn hart, omdat ik wist dat ik vaarwel moest zeggen tegen mijn personage dat zoveel voor me heeft betekend en mijn leven heeft veranderd”, deelde de actrice.

Goed nieuws

Gelukkig is er ook goed nieuws voor liefhebbers van de verhalen van schrijfster Jenny. Zo werd onlangs bekend dat haar trilogie The Summer I Turned Pretty een serie wordt voor Amazon.

The Summer I Turned Pretty gaat over Bella, die dol is op de zomer. Ze leeft telkens weer toe naar de zomer en vindt dat alle magische momenten tussen de maanden juni en augustus plaatsvinden. Ze raakt tevens – net als Lara Jean – verwikkeld in een love triangle. Zo heeft ze een crush op zowel Jeremiah als Conrad. Wij krijgen al meteen To All The Boysvibes

Het is nog niet bekend wanneer The Summer I Turned Pretty te zien is. Wel weten we dat het eerste seizoen zal bestaan uit acht afleveringen. To be continued…

Bron: Cosmopolitan | Beeld: To All The Boys: Always and Forever

Laatste nieuws