Stop de persen! Netflix komt met spin-off van To All The Boys I’ve Loved Before

Jaaaaa!

Na de release van de derde film begin dit jaar, kwam er helaas een einde aan de To All The Boys-trilogie, waarin we het liefdesleven van tiener Lara Jean volgden. Helaas zit een vierde deel er niet in, maar helemaal afscheid nemen van de personages hoeven we nog niet. Netflix werkt namelijk aan een spin-off serie van de populaire films.

De films

In het eerste deel van de To All The Boys-films zagen we hoe de liefde tussen Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) opbloeide, nadat hij een oude liefdesbrief van haar ontving. In het tweede deel zien we hoe Lara Jean twijfelt aan hun relatie, maar uiteindelijk komt gelukkig alles goed tussen de lovebirds. In het derde en laatste deel van de trilogie, To All The Boys: Always and Forever zien we hoe Lara Jean en Peter zich opmaken om te gaan studeren.

Helaas komt er geen vervolg op de populaire romcom van Netflix. Het was namelijk altijd al de bedoeling dat de films uit zouden komen als een trilogie – net als de boeken van Jenny Han over Lara Jean. Maarre, Netflix heeft wel ánder goed nieuws voor de To All The Boys-fans.

Kitty

De streamingdienst werkt volgens Vulture namelijk aan en spin-off serie van de populaire romcom. In de serie gaan we niemand minder dan Kitty (Anna Catchcart) volgen, het jongere zusje van Lara Jean. Kitty speelde een belangrijke rol in de To All The Boys-films, aangezien zij degene was die de oude liefdesbrieven van Lara Jean verstuurde naar de desbetreffende love interests. In de tweede en derde film zien we hoe Kitty opgroeit tot een tiener die niet op haar mondje is gevallen. Regelmatig weet ze ons te verrassen met hilarische oneliners en scherpe opmerkingen.

In de laatste film van de trilogie zien we hoe Kitty voor het eerst in love is en haar eerste relatie heeft. Kitty reist aan het einde van de laatste film af naar Zuid-Korea om haar vriendje te bezoeken. Hoe dat afloopt? Dat zullen we hopelijk in de spin-off te zien krijgen. Dat de serie nét zo leuk wordt als de films, dat lijkt wel zeker. Niemand minder dan Jenny Han, die ook de boeken schreef, neemt het script voor haar rekening. Exciting!

Wanneer we de spin-off kunnen verwachten, is helaas nog niet bekend.

Bron: NU.nl | Beeld: TATBILB

Laatste nieuws