Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? EOTB-deelnemer duikt op in Lang Leve De Liefde

Rinke, is that you?

We zijn al erg vaak oude bekenden tegengekomen in het populaire datingprogramma Lang Leve De Liefde, en ook dit keer was het weer raak. Want guess what? Na Leroy van Big Brother, realityster Roy Donders, presentator Sander Janson en nog véél meer, was het dit keer Ex On The Beach-deelnemer Rinke van Hal die te zien was op de buis. Had jij 'm al herkent?

Lang Leve De Liefde

Rinke is inmiddels 29 jaar oud, woont in Bilthoven en werkt op de markt als kaasboer. Jammer genoeg voor de realityster, wist hij de liefde niet te vinden in Ex On The Beach, waardoor hij het zo'n vijf jaar later opnieuw een kans gaf in Lang Leve de Liefde.

Dit keer was het de zeven jaar jongere Romy die de gelukkige is om met Rinke wat quality time te hebben om elkaar zo een beetje beter te leren kennen. En die klik, die is er zeker! Rinke kon het daarom ook al snel niet meer laten om zijn date lekker te knuffelen.

Ex On The Beach

Zit jij nou al heel lang na te denken wie Rinke nou ook alweer is? Dat snappen we. De realityster deed namelijk zo'n vijf jaar geleden mee aan Ex On The Beach, waar hij uit de zee kwam voor zijn ex Elodie. "Elodie was een scharrel voor mij, gewoon voor de gezelligheid", liet hij toentertijd weten. But that's not all! Rinke heeft namelijk nog wel wat verhalen over zijn verleden. Maar of hij deze ook gaat aankaarten? That's the question!

De realityster is namelijk niet alleen bekend van Ex On The Beach, maar ook van 18+ films. Wait, what? Ja, echt waar! Rinke himself heeft het vijf jaar geleden namelijk al wel een keertje benoemd. "Spannend, want op het eerste moment kreeg ik hem niet omhoog natuurlijk. Maar uiteindelijk is het gelukt. Wel eenmalig, maar het is wel van m'n bucketlist af."

Bron: Love Reality | Beeld: Ex On The Beach: Double Dutch