Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabrizio Tzinaridis laat tattoos weglaseren: 'Mijn prioriteiten en waarden zijn veranderd'

'Het is MIJN verhaal.'

We kennen Fabrizio natuurlijk allemaal als de knappe, stoere hunk, vol met tattoos. Het is vrijwel zijn signature look geworden door de jaren heen. Toch vond de realityster dat het tijd werd voor wat anders. De conclusie? De tattoo goeroe himself laat al zijn zichtbare tattoos weglaseren!

Tattoos weglaseren

"Ik heb al veel dingen in mijn achteruitkijkspiegel gelaten. En zeker niet zonder slag of stoot", begint de tattoo artiest zijn bericht op Instagram waarbij we een video zien van zijn weglaser-proces. "Maar misschien wel het meest pijnlijke afscheid tot nu toe is; En dan bedoel ik letterlijk... toch wel het weglaseren van mijn zichtbare tattoos."

Ook spreekt de realityster uit dat hij dit lang geheim heeft gehouden voor zijn volgers, omdat het 'een nieuw hoofdstuk in zijn leven markeert'. Hij wilde dit naar eigen zeggen dan ook op de juiste manier delen. "Ik wil mijn ervaring met jullie delen om jullie aan te moedigen trouw te zijn en te blijven aan jezelf. We leven in een wereld die vaak dicteert wat 'cool' of 'populair' is, maar we zouden nooit onze authenticiteit in gevaar moeten willen brengen om erbij te horen", zo gaat hij zijn bericht verder.

'Mijn verhaal'

De reden dat Fabrizio zijn tattoos laat weglaseren, onthult hij ook meteen in het bericht. "Naarmate ik groeide en me ontwikkelde, zijn mijn prioriteiten en waarden veranderd. En sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer of hebben nooit vertegenwoordigd wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus, dan is het beter dat ze gaan." Toch wil hij nog wel even duidelijk maken dat hij van zijn tatoeages houdt. "Ze zijn een deel van wie ik ben en dat zullen ze ook altijd zijn. Maar het is MIJN verhaal." Ook haalt hij zijn acteerdroom erbij, wat ook een afweging was bij het weglaseren van zijn grote tattoo-collectie. "Het staat ook deels mijn ambitie om te acteren in de weg. En die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van tattoos."

Inspireren

Fabrizio hoopt met zijn verhaal anderen te inspireren om hun 'eigen reis te omarmen' en 'trouw te blijven aan zichzelf'. Zo moedigt hij zijn volgers aan om hun unieke kwaliteiten te vieren. "Laten we ons niet door de maatschappij – of wie dan ook in dat geval – laten voorschrijven wie we moeten zijn", eindigt hij zijn Instagram-bericht. Aha!

Bron: Instagram @fabrizio_tzinaridis | Beeld: NL Beeld