Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Gaby Blaaser showt volgers baby belly in lingeriefoto

Looking good, Gaby!

Hashtag Video Awards 2021 #VideoAwards

Gaby Blaaser maakte afgelopen december bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje. Inmiddels is aan Gaby’s growing baby belly al goed te zien dat ze zwanger is, en daar is ze maar wat trots op. Op Instagram plaatste de mommy to be een paar dagen geleden een sexy kiekje in lingerie waarop ze trots haar baby bump showt.

Lingerie

Een paar maandjes geleden maakte Gaby Blaaser het nieuws bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje, samen met lover Robin. Hoewel de zwangerschap niet helemaal gepland was, zijn de parents to be ontzettend blij! En dat Gaby haar groeiende buik helemaal omarmt, blijkt wel uit een prachtig kiekje die Gaby onlangs op Instagram plaatste.

Op het kiekje poseert Gaby stralend in een donkergrijze blazer en pantalon, met daaronder een sexy bralette en slip. "Lingerie is for everybody", schrijft ze in de caption. En zo is het!

Gaby kan op veel complimentjes rekenen. Zo vinden veel volgers dat ze prachtig zwanger is. "Knappieee😍 je bent prachtig zwanger", klinkt het. En: "Je ziet er super mooi zwanger uit 🔥", laat een andere volger achter.

Gender reveal

In februari maakten Gaby en lover Robin ook bekend wat het geslacht van hun kleine spruit wordt. De twee organiseerden een uiterst stylish feest om achter het geslacht van hun kindje te komen en om dit te delen met vrienden en familie. Of het een kleine Gaby of een kleine Robin wordt? De roze snippers die door de lucht dwarrelden tijdens het moment suprême duiden erop dat de twee een mini Gaby kunnen verwachten. Hoe leuk!

Bron: Instagram @gaby.blaaser | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220307 - Hashtag Video Awards 2021 #Video Awards. De vakprijs voor online- en on demand video. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Gaby Blaaser