Britse kijkers spotten hilarisch foutje in nieuw seizoen YOU

Oops!

Lees ook

Het eerste deel van het vierde seizoen van YOU is sinds vorige week te bingen en fans zijn lyrisch. Naast veel lovende reacties op het nieuwe seizoen, viel sommige (Britse) fans iets wel heel grappigs op…

Recap

First of all, een kleine recap van seizoen 3: Joe en zijn soulmate Love (Victoria Pedretti) kregen hun eerste kindje en verhuisden om die reden naar een ‘zielloze buitenwijk’, zoals Joe het zelf noemde. Eenmaal daar viel het oog van Joe op de buurvrouw, met een nieuwe obsessie tot gevolg. Toen Love hierachter kwam, leidde dat tot een flink aantal bloederige scènes, waarbij meerdere mensen om het leven werden gebracht door het stel. Uiteindelijk legde ook Love het loodje en besloot Joe te vertrekken naar Europa, waar hij hoopt zijn ‘grote liefde’ Marianne – je weet wel, die uit de bieb – tegen het lijf te lopen.

Lange wandeling

In de eerste aflevering van het vierde seizoen zien we hoe Joe een wandeling maakt van de universiteit waar hij nu werkt als professor, naar zijn huis. Maarre, deze wandeling duurt in real life 9 uur! Dat is natuurlijk niet echt realistisch. Kijkers van de serie hebben het foutje gespot en tweetten erover. Joe wandelt namelijk van Royal Holloway University naar South Kensington en dat is ongeveer 45 kilometer lopen.

Gelukkig kon Netflix erom lachen en hebben zij de route zelfs nog even uitgestippeld. “Campus is across town from where I stay, but in a city like London, I don’t mind the walk.” – Joe Goldberg”, tweet Netflix. Ha!

Overigens is het je misschien al opgevallen dat er slechts vijf afleveringen van de serie online staan op Netflix. Dit kan kloppen, want het tweede deel verschijnt een maand later, op 9 maart, online. Can’t wait!

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook