Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Rumag-presentator René Watzema wordt vader

'Onze grootste droom wordt werkelijkheid'

Leuk nieuws voor René Watzema en zijn vriendin Noa, de twee verwachten namelijk hun eerste kindje samen! Op Instagram deelt de Rumag-presentator het heugelijke nieuws én een lieve video waarin hij te horen krijgt dat zijn vriendin in verwachting is.

Grootste droom

René vertelt op Instagram dat hij uit een periode komt waarin het even minder lekker ging. "Na een periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat en veel te maken heb gehad met vooral fysieke maar ook mentale gezondheidsklachten leek ik mijzelf te verliezen. Gelukkig wist ik het negatieve weer om te zetten in positiviteit", vertelt hij. Want de presentator zweeft nu op een grote roze wolk. "Nu wordt onze grootste droom werkelijkheid. Iets wat zo bijzonder is gaat gebeuren en dat deel ik met de liefde van mijn leven."

5 miljoen luiers

Zijn vriendin Noa is namelijk in verwachting van hun eerste kindje. "Het is doodeng, spannend maar we zullen je in september ontvangen met alleen maar liefde, kleintje! Ik ben alweer maanden de gelukkigste man op aarde met Noa en heel dankbaar met de juiste mensen om mij heen", aldus René – die overigens al helemaal voorbereid is op de komst van de kleine spruit. "Ohja, er liggen al 5 miljoen luiers klaar en papa leent er even een paar want hij heeft last van hooikoorts. ❤️"

Verrassing

Bij de aankondiging deelt René een video waarin te zien is hoe Noa hem vertelt dat ze zwanger is. Ze leert hem een dansje aan en tovert plotseling een zwangerschapstest uit haar zak. Te leuk! De video zie je hierboven. In de comments onder de post regent het felicitaties voor de parents to be.  Onder meer Nienke Plas, Kim Feenstra, Robin Martens en een heleboel realitysterren en volgers feliciteren René en Noa. Ook namens Grazia, van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @renewatzema | Beeld: NL Beeld