Babynieuws! Lindsay Lohan zwanger van eerste kindje

'We verheugen ons op de komst van ons nieuwe gezinslid'

Prachtig nieuws voor Lindsay Lohan en hubby Bader Shammas. De twee verwachten namelijk hun eerste kindje samen. Op Instagram deelt de actrice het heugelijke nieuws met de wereld.

Zwanger

Lindsay Lohan is zwanger van haar eerste kindje. Dat kondigde de Mean Girls-actrice gisteravond aan op Instagram. “We are blessed and excited! 🙏🤍👶🍼”, schrijft ze bij een foto van een rompertje met de tekst ‘coming soon‘ erop. Congrats! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Nieuwe levensfase

Lindsay en haar man Bader leerden elkaar vlak voor de coronatijd kennen. In 2021 vertelde de actrice dat Bader op één knie was gegaan en ze verloofd waren. Vorig jaar stapten de twee in het huwelijksbootje en nu is er een kleintje op komst. Enne, daar kijkt het stel enorm naar uit. “We verheugen ons op de komst van ons nieuwe gezinslid en we kijken uit naar deze nieuwe levensfase”, zei Lindsay tegen TMZ.

Op het witte doek

Lindsay kennen we natuurlijk van films als Mean Girls en The Parent Trap, die inmiddels al een paar jaar geleden zijn uitgekomen. Sindsdien hoorden we maar weinig van de actrice, tot afgelopen december, want toen keerde Lindsay terug op het witte doek in de kerstfilm Falling for Christmas. Waarom ze weer begon met acteren? “Ik miste het om op een filmset rond te lopen”, zei Lindsay destijds. “En ik miste het echt om personages tot leven te wekken. Dit was gewoon het perfecte script, vol liefde en familie en romantiek en vreugde in één.”

Bron: Instagram @lindsaylohan, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws