Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opvallende keuze van Tjeerd zorgt voor drama in De Bachelorette

Zowel de mannen als Sylvia zijn niet te spreken over de keuze van Tjeerd.

Met een aantal leuke dates op de teller en een wild rose op zak stond Tjeerd in De Bachelorette aardig sterk als een van de kanshebbers voor de nieuwe liefde van Sylvia Geersen. En hoewel hij eerder zei zich ongemakkelijk te voelen bij het afpakken van de date van een andere man, lijkt die bescheidenheid in de nieuwste aflevering toch als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen...

Helikopter-date

Sylvia maakt in deze aflevering een spectaculaire entree door in een helikopter te komen aanvliegen. Voor één van de mannen heeft ze een leuke boodschap: hij mag met haar een ritje maken in de helikopter. Samé is de gelukkige, maar voor hij ook maar kan reageren stapt Tjeerd naar voren. Voor deze date zet hij zijn wild rose in, tot grote teleurstelling van Samé, voor wie dit de eerste één-op-ééndate zou zijn.

Spanning onder de mannen

Hoewel Tjeerd kan begrijpen dat het een beetje lullig is voor Samé, laat hij duidelijk merken dat het hem niet zoveel doet. "Ik ben hier nu eenmaal voor haar en niet voor de jongens", stelt hij. Maar terwijl hij een romantische date met Sylvia beleeft, lopen de spanningen in de villa van de mannen hoog op. Ze vinden dat Tjeerd zich niet netjes heeft gedragen tegenover Samé, en hebben het gevoel dat hij zich boven de rest stelt.

Wanneer Tjeerd eenmaal thuiskomt van de date, confronteert Matthijs hem met zijn gedrag. "Sinds je die roos hebt gewonnen heb ik je zien veranderen in het huis. Ik kreeg het gevoel dat het je niet veel deed dat je die date hebt afgepakt. Het lijkt alsof je jezelf boven ons plaatst sinds je die roos hebt gewonnen." Samé valt hem bij en zegt dat hij Tjeerds keuze respecteert, al zou hij het zelf anders hebben aangepakt. Tjeerd biedt daarop zijn excuses aan, en laat weten dat hij het nooit zo bedoeld heeft.

Rozenceremonie

De keuze van Tjeerd om de wild rose in te zetten valt niet alleen bij de mannen verkeerd: ook Sylvia zelf vindt er wat van, zo vertelt ze aan wing woman Monica Geuze. “Ik ben een heel gevoelig persoon, zelf zou ik hem niet ingezet hebben.” Toch lijkt Tjeerd voorlopig safe te zitten, want bij de ceremonie krijgt hij gewoon een roos – net als Joris, Samé, Oscar en Matthijs. Voor Giancarlo valt helaas het doek.

Bron: RTL Boulevard, Love Reality | Beeld: De Bachelorette