Oei: deze sterrenbeelden zijn geen ster in flirten

Flirten is niet aan deze sterrenbeelden besteed.

Terwijl de één aan aangeboren talent heeft om alle hotties om de vinger te winden, zakt de ander nog liever door de grond dan dat-ie een move maakt. Dat laatste geldt in ieder geval voor de volgende drie sterrenbeelden.

Kreeft

Kreeften zijn niet per se verlegen, maar zomaar afstappen op een vreemde – dat is nog wel een dingetje. Als Kreeften iemand al (een beetje) kennen, gooien ze al hun flirt-skills in de strijd. Maar heeft dit sterrenbeeld een stranger op het oog, dan hoef je van Kreeft geen pakkende openingszinnen en verleidelijke blikken te verwachten.

Vissen

Vissen zijn van nature vrij verlegen, waardoor ze tijdens het flirten niet altijd even goed uit de verf komen. Al hebben ze in gedachten hun flirt-techniek nog zo goed voorbereid, als ze eenmaal in gesprek zijn met hun crush, valt dat allemaal in het water. Maar ben jij een Vissen, laat je dan niet tegenhouden: je onhandigheid kan juist ook vaak als schattig worden gezien. Score!

Waterman

Waterman is super sociaal, en durft met iedereen een praatje te maken. Handig als je iemand leuk vindt, zou je zeggen. Maar niets is minder waar – want doordat Waterman met iedereen over van alles en nog wat praat, wordt het niet opgemerkt wanneer hij een move probeert te maken. Hierdoor belandt Waterman vaker in de friendzone dan hij/zij zou willen. Een lesje flirt-technieken zou niet verkeerd zijn!

Bron: Fem Fem | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws