Terug van weggeweest: sokken in sandalen

Nooit gedacht dat déze trend een comeback zou maken!

Ja, je leest het goed, whether you like it or not, de sokken in sandalen-trend is weer helemaal terug in de fashionwereld. Hoewel het tot nog toe bekend stond als dé moderamp, lijkt deze bijzondere trend nu een flinke comeback te maken.

je

Modehuizen en influencers

Eerlijk is eerlijk, wij hadden ook niet verwacht dat sokken in sandalen ooit weer in de mode zou komen. Toch lijkt het er nu echt op dat we eraan moeten geloven. In 2020 waagden grote modehuizen als Prada en Gucci zich er al aan, en sindsdien spotten we ook steeds meer influencers met de omstreden trend. Zij zijn het erover eens: sokken in sandalen is de perfecte combinatie tussen comfortabel en fashionable.

Leuke kiekjes

En we hadden nooit verwacht dat we dit zouden zeggen, maar als we een kijkje nemen op the gram zien we best wat leuke kiekjes voorbijkomen. Want hoewel we bij sokken in sandalen vooral denken aan onze eigen opa die z’n witte, hoge sokken boven z’n ietwat versleten, bruine sandalen uit laat komen, weten influencers wel degelijk raad met deze trend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karoline Herr (@frollein_herr)


Veelzijdige trend

Zo zien we dat sokken niet alleen in platte sandalen, maar ook in designer pumps worden gedragen. Best slim: op die manier kun je ook wanneer het geen mooi weer is, je favo high heels dragen. De opkomende trend is heel veelzijdig: je kunt kiezen voor wollen sokken in Birkenstocks, maar je kunt ook gaan voor een subtiel, transparant glittersokje in je favoriete hoge hakken.

We moeten nog even wennen aan deze trend, maar één ding is zeker: onze opa’s zijn – zonder dat ze het doorhebben – de absolute trendsetters voor dit voorjaar!

Bron: Girlscene | Beeld: iStock, Instagram, Pinterest

Laatste nieuws