De leukste trends gezien bij influencers tijdens Fashion Week

Van oversized pakken tot tropische co-ords: dit waren onze favorieten.

Voor veel celebs was het afgelopen maand dé tijd van het jaar waarin ze helemaal los kunnen gaan op fashion-gebied. Of ze nu in Londen, Milaan of Parijs waren: de influencers trokken hun meest fabulous outfit uit de kast. Wij zetten een aantal favoriete looks op een rijtje!

Sonia Lyson

Beeld: Marc Cain

Deze überschattige print-on-print look van Marc Cain komt bij Sonia Lyson voor ons niet als een verrassing. De influencer staat bekend om haar kleurrijke outfits, grote blazers en jassen en eye catching patronen. De babyblauwe nineties-geïnspireerde tas maakt het geheel af en dient wellicht als een knipoog naar haar zwangerschap, die Sonia niet lang geleden bekendmaakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonia Lyson (@sonialyson)

Leonie Hanne

Beeld: Marc Cain

Als een van de meest glamorous influencers du moment hadden we niet anders verwacht van Leonie Hanne, maar ook zij verscheen tijdens fashion week in een Marc Cain-look die hoog op ons favorietenlijstje staat. Een gezonde dosis glitter, afgemaakt met een stoere blazer en chique, crèmekleurige accessoires. Well done!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ann-Kathrin Götze

Beeld: Marc Cain

Fashionable blijven met een bescheiden kleurenpalet. Basic fittings en zonder veel poespas – het is een zeldzaam talent, maar wel één die Ann-Kathrin Götze duidelijk bezit. Een van de weinige influencers die een oversized pak zó feminine kan stijlen. Oh well, we zijn niet anders gewend van Ann, die ons op the gram dagelijks voorziet van de meest fabulous looks.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ann-kathrin (@annkathrin)

Alexandra Lapp

Beeld: Marc Cain

Als echte fan van co-ords – een obsessie die wij met haar delen – kon Alexandra Lapp het natuurlijk niet laten om tijdens Fashion Week in dit tropische Marc Cain-setje ten tonele te verschijnen. Hoewel de lente nog niet eens begonnen is, brengt Alexandra ons met deze outfit in zomerse sferen. Thanks a lot!

Bron & Beeld: Marc Cain

Laatste nieuws